647 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | біле |
Країна | Франція |
Регіон | Долина Луари |
Виробник | Joseph Mellot |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Совіньйон блан |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: біле
Солодкість: сухе
Сорт винограду: 100% совіньйон блан
Колір: Сяючий блідо-жовтий зі золотими відблисками.
Аромат: У складному букеті цього вина поєднуються квіткові відтінки (рокитник) і грейпфрут з мінеральними тонами.
Смак: Освіжаючий, живий смак супроводжують нотки тропічних фруктів. Довготривалий післясмак.
Температура подачі: 8-10°C.
З чим подавати: Le Chant des Vignes найкраще подавати з морськими їжаками, окунем на грилі, рибою під соусом і морепродуктами, а також зі помірно-гострими стравами або як аперитив.
Розміщення виноградників: Le Chant des Vignes
Класифікація: Appellation origine control?e (AOC)
Властивості ґрунту: Глиняно-вапнякові ґрунти.
Врожай: Виноград збирають машинами в кінці вересня або початку жовтня.
Технологія виробництва: Відразу після збору, виноград відправляють на пневматичне пресування. Цей спосіб пресування дозволяє зберегти ароматику плодів, оскільки виноград віджимається дуже обережно. Процес мацерації триває всього кілька годин. Після пресування сусло повинно очиститься природним шляхом перед бродінням, тому сік відстоюється один-два дні (іноді при дуже низьких температурах). Для ферментації залишають прозорий сік. Спиртове бродіння відбувається при контрольованій температурі близько 20°С. Воно триває два-три тижні, потім вино витримується на осаді, в зимовий період вино відділяється від осаду. Перед розливом вино фільтрується для поліпшення прозорості та яскравості. Для цього використовується фільтр «Кізельгур», природний фільтруючий матеріал з порошкоподібних мікроскопічних скам'янілих раковин, який проходить через вино, збираючи останні домішки.
Назва: Joseph Mellot
Адреса: Route de Ménétréol - BP 13, 18300 Sancerre, France
Вебсайт: www.josephmellot.com
Рік заснування: 1513
Площа: 100 га
Про компанію: Маєток Joseph Mellot був заснований П'єром-Етьєном Мелло у відомому виноробному регіоні Франції - Сансер (Sancerre) майже п'ять століть тому. Сьогодні господарство Joseph Mellot є найстарішим і найбільшим виробником в регіоні Долини Луари, якому належать 100 га виноградників в 7 областях AOC в центрі долини Луари.
Кожен етап виробництва, починаючи від збору ягід і закінчуючи поставками торговим представникам ретельно контролюється. Для виготовлення вин компанія використовує власний урожай, а також закуповує виноград у сусідів.
Особливу увагу в компанії надається турботі про довкілля. Joseph Mellot стала першою виноробнею в Центральній Луарі, що отримала в 2009 році сертифікат ISO 14001, міжнародний стандарт для систем екологічного менеджменту. Турбота про довкілля починається на виноградниках - господарство зробило усвідомлений вибір і стало практикувати екологічно свідоме виноградарство. Підхід до культивування винограду, схожий з органічним сільським господарством, але має деякі відмінності. Зокрема лози обробляють для лікування деяких захворювань, таких як цвіль. Але таке втручання здійснюється тільки при необхідності і не перевищуючи необхідні дози. Зводиться до мінімуму використання фітосанітарної продукції, перевага віддається найменш токсичним для довкілля та людей продуктам, використовується компост для збагачення ґрунтів, проводяться процедури для запобігання ерозії ґрунтів.
Виноград для вина Pouilly-Fume Le Troncsec висаджений на кіммеріджскіх вапнякових мергелях. Ґрунти поблизу села Сен-Лоран Аббей кам'янисті на поверхні з основою з глибокого глинистого шару. Виноградник займає 9,5 га. Лози культивуються згідно принципам сталого сільського господарства.
Ура! Ваш відгук буде першим: