257 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Україна |
Регіон | Одеська область |
Виробник | Kolonist |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Каберне совіньйон |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 13,50%
Сорт винограду: 100% каберне совіньйон
Рік: 2011
Колір: Багатий рубіновий.
Аромат: Фруктовий аромат, насичений відтінками ванілі, ожини і фіалки.
Смак: Оксамитовий смак з домінуючими тонами чорної смородини та сап’яну, подарує справжню насолоду найвибагливішим.
З чим подавати: Чудово поєднується з твердими сирами, смаженим і тушкованим м'ясом, ковбасними виробами.
Розміщення виноградників: Бессарабія
Класифікація: витримане
Властивості ґрунту: Глинистий ґрунт, гравій, земля багата на органічні речовини.
Врожай: 100% вручну.
Технологія виробництва: Це вино виготовлено з винограду сорту Каберне Совіньйон 100%. Вінтаж найвищої категорії дав природі унікальну можливість виразити себе у справжньому витворі майстрів Івана Плачкова та Олів’є Дога. Спочатку на гребеневідділювачі відбувається відділення гребенів, потім розчавлювання ягід у щадному режимі. Після цього мезга (ягода + сік) віджимається в прес-стікачі, де відбувається віджим сусла (соку) самопливу й першої фракції, які прямують на відстій, тобто освітлення сусла від механічних часток і від диких форм дріжджів і мікроорганізмів. Через 8-12 годин охолоджене освітлене сусло перекачується в стерильну посудину із нержавіючої сталі на бродіння. Вино ферментують за допомогою чистої культури дріжджів. Через три тижні алкогольне бродіння завершується так званим тихим бродінням, чим повільніше бродить сік, тим ароматнішим буде вино. При бродінні мезги (розчавлених ягід) алкоголь, що утворюється (спирт), виділяє зі шкірочки барвники, ароматичні й дубильні речовини. Для подальшої стабілізації вина застосовуються природні екологічно чисті, найсучасніші оклеювальні й фільтруючі матеріали німецьких і французьких виробників. Коли вино очищене й стабілізоване, воно прямує на щадну фільтрацію для того, щоб вилучити з нього плаваючі частки й помутніння, зберігаючи при цьому свій колір і повноту тіла. Потім вино розливається в стерилізовані пляшки.
Витримка: Вино витримано 18 місяців у французьких баріках.
Назва: Kolonist
Адреса: Україна, Одеська обл., Болградський р-н, с. Криничне, вул.Болградська, 4
Вебсайт: www.kolonist.com.ua
Рік заснування: 2005
Кількість вин, що виробляються: 16
Кількість пляшок, що виробляються: 110000
Площа: 20 га
Про компанію: ТМ «Колоніст» - це, перш за все, соціальний, а вже потім бізнес-проект. Іван і Світлана Плачкови поставили перед собою мету розкрити потенціал земель Придунайської Бессарабії, сприяти економічному та культурному розвитку регіону. Взятися за виноробство спонукала багата історія цього краю, де вино виготовляли споконвіку, і люди, в генах яких закладено вирощувати хороший виноград і робити великі вина. Основні принципи: - робити чесне вино, - робити вино для всіх як для себе, - робити вино, яке буде бажаним. Вино ТМ «Колоніст» цінують не тільки в Україні, а й у Польщі, Німеччині, Бельгії та Болгарії. Навіть вимогливі британці і досвідчені французи не залишилися байдужими до чесного, натурального українського вина, зробленого з душею. Виноградники ТМ «Колоніст» знаходяться на півдні Одеської області в с. Криничне, яке входить у великий кліматичний пояс з м'яким середземноморським кліматом. Символічно, що село Криничне знаходиться на одній широті з Бордо, французьким містом, що славиться своїми традиціями і успіхами в області виноробства. Це унікальне місце для вирощування гарного винограду, з якого можна і потрібно робити Велике українське вино ...
андрей 03.2015 |
непогане вино з виразним смаком сородини, але своєї ціни з моєї точки зору воно не покриває. |