367 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Італія |
Регіон | П'ємонт |
Виробник | La Bioca |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Барбера |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 13,50%
Цукор: 0,9 г/л
Сорт винограду: 100% барбера
Рік: 2014
Колір: Гранатовий.
Аромат: З нотами ожини, чорних фруктів, спецій, ванілі і прянощів.
Смак: З нотами ягід, фруктів, карамелі і шоколаду.
Температура подачі: 17-18 °C
З чим подавати: З стравами з червоного м'яса і витриманими сирами.
Розміщення виноградників: Santa Rosalia
Класифікація: Denominazione di Origine Controllata (DOCG)
Технологія виробництва: Відокремлений від гребенів і пресований виноград залишають для мацерації при низькій температурі протягом 2-3 днів. Бродіння відбувається в ємностях з нержавіючої сталі при відсутності контролю температури. Після бродіння мацерація триває до 20 днів. Яблучно-молочне бродіння і витримка відбувається в бочках з французького дуба (вторинне використання).
Витримка: 12 місяців в бочках з французького дуба (вторинне використання).
Цікаво: Ідея етикетки: Володимир Набоков написав книгу під назвою «Ада». Він був відомий своєю пристрастю до метеликів. У романі «Ада» є 16 згадок про метеликів, один з яких зображений на лейблі і являє собою стилізований ескіз малюнка Набокова.
Назва: La Bioca
Адреса: Via Alba 13/A, Serralunga d’Alba (CN) 12050, Italia
Вебсайт: www.labioca.it/en/
Кількість пляшок, що виробляються: 50 000
Площа: 8,5 га
Про компанію: La Bioca - це невеликий виноробний будинок в зоні Ланге. Його виноградники розташовані в комунах Монфорте д'Альба (Субзони Буссе і Сан Себастіян), Новелло (Равера), Ла Морра (Кастанья і Кроера), Кастільоне Фаллетті (Пьянтà) і Барбареско (Секондіне і Ронкі). Більша частина 8,5 га виноградників знаходяться у власності компанії. Недавно La Bioca пересадила частину виноградників - 3,5 га, які на даний момент ще не родять. Нова виноробня компанії розташовується в районі Фонтанафредда комуни Серралунга д'Альба. Крім просторого нового залу вініфікації, двох великих складів і підземного погребу, нова виноробня також має у своєму розпорядженні велику залу для дегустації з панорамної терасою і агротуризмом з 7 комфортабельними номерами (відкриється до сезону 2015). La Bioca виробляє традиційні вина Ланге, такі як дольчетто, барбера, неббіоло, фрейзе, фаворіта, бароло і барбареско, які представлені кількома крю. Нові посадки це переважно два клона Неббіоло (мікет і пікотенер), новий виноградник з дольчетто і 4 невеликі ділянки з россезе бьянко, 2 клони шардоне (в Буссе і Сан Себастьяно) і пелаверга в Кастанья (Ла Морра), прямо на кордоні з комуною Вердуна , звідки родом останній сорт. Крім класичних вин Ланге, виноробня також виробляє рожеве тихе вино з неббіоло і барбера (аппелласьйон Langhe DOC rosato) і ігристе рожеве вино категорії extra dry з сорту Фрейзе. Слово «Біока» походить з п’ємонтської мови і використовується для позначення впертих і рішучих людей, місцями «твердолобих», точно таких же, як команда La Bioca, які вкладають всю свою душу та амбіції, щоб їх вина відображали все багатство і характер земель Ланге.
Ура! Ваш відгук буде першим: