Вино La Bioca Barbera Ada 0,75 л купити. Доставка вина Україна, Київ - Winetime.com.ua
Кошик порожній
Додання товару в кошик

Вино тихе червоне La Bioca Barbera Ada 0,75 л сухе

Зовнішній вигляд та рік можуть відрізнятись
Немає товару на складах
Артикул: 80434
0,75 л
Написати відгук
Немає товару на складах
Солодкістьсухе
Типтихе
Колірчервоне
КраїнаІталія
РегіонП'ємонт
ВиробникLa Bioca
Об'єм0,75 л
СортиБарбера

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 1000 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно
  • Адресна доставка, "Нова Пошта"

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура
  • Подарунковими сертифікатами WINETIME

Опис La Bioca Barbera Ada

Технічні характеристики

Тип: тихе

Колір: червоне

Солодкість: сухе

Алкоголь: 13,00%

Цукор: 2 г/л

Сорт винограду: 100% барбера

Рік: 2012

Дегустаційні замітки

Колір: Глибокий рубіново-червоний зі гранатовими відблисками.

Аромат: Насичений і дивовижно складний букет, де переплітаються фруктові аромати (тут ховаються нотки гранату і малини) з мінеральними тонами, що нагадують залізо і графіт і третинні відтінки шкіри і лакриці.

Смак: Це вино надзвичайної глибини і елегантності говорить саме за себе. Смак - м'який, обволікаючий і повнотілий; таніни - молоді, але не агресивні. Привабливий післясмак з пряно-фруктовими тонами.

Спосіб подачі

З чим подавати: Чудово смакує з м'ясом-гриль та дичиною, варто спробувати з витриманими сирами.

Додаткова інформація

Розміщення виноградників: Барбера д'Альба Суперіоре, пагорб П'янт?.

Класифікація: Denominazione di Origine Controllata (DOC)

Властивості ґрунту: Біла глина.

Врожай: Вручну.

Технологія виробництва: Барбера - автохтонний сорт винограду в П'ємонті. Клон, який росте на цьому винограднику, відрізняється від сучасних, листя лози мають дуже глибокі вирізи, за формою нагадують скоріше листя Каберне Совіньйон. Урожайність натурально низька, кисті дрібні й пухкі (що нетипово для сучасної Барбери. При виготовленні вина відбувається дроблення винограду і холодна мацерація протягом 3 днів. Ферментація в діжках з французького дуба, які постійно обертаються, та з частою аерацією. Післяферментаційна мацерація триває протягом 7 днів.

Витримка: Вино витримується 10 місяців у 300 літрових діжках.

Цікаво: В Ланге все ще можна знайти старі виноградники Барбери, висаджені в «правильних» місцях. Вина з таких виноградників здатні занурити винолюбів в океан задоволення і пучину емоцій, які можна порівняти хіба що з Бароло. Можливо, це найстаріший виноградник на пагорбі Пьянт?. Велика частина виноградника має східну експозицію, а в південній своїй частині ряди повертаються на південний схід. Багато лоз пересаджено методом «маркотаж». Назва вина: La Bioca назвала свій виноградник «Ада» на честь його господині, родина якої дала своє фамільне ім'я цьому пагорбу (або крю, MGA) в Кастільйоне Фаллетті. На етикетці зображений метелик - стилізований ескіз великого їх любителя і автора роману «Ада» - Володимира Набокова.



Про виробника La Bioca Barbera Ada

Назва: La Bioca

Адреса: Via Alba 13/A, Serralunga d’Alba (CN) 12050, Italia

Вебсайт: www.labioca.it/en/

Кількість пляшок, що виробляються: 50 000 

Площа: 8,5 га

Про компанію: La Bioca - це невеликий виноробний будинок в зоні Ланге. Його виноградники розташовані в комунах Монфорте д'Альба (Субзони Буссе і Сан Себастіян), Новелло (Равера), Ла Морра (Кастанья і Кроера), Кастільоне Фаллетті (Пьянтà) і Барбареско (Секондіне і Ронкі). Більша частина 8,5 га виноградників знаходяться у власності компанії. Недавно La Bioca пересадила частину виноградників - 3,5 га, які на даний момент ще не родять. Нова виноробня компанії розташовується в районі Фонтанафредда комуни Серралунга д'Альба. Крім просторого нового залу вініфікації, двох великих складів і підземного погребу, нова виноробня також має у своєму розпорядженні велику залу для дегустації з панорамної терасою і агротуризмом з 7 комфортабельними номерами (відкриється до сезону 2015). La Bioca виробляє традиційні вина Ланге, такі як дольчетто, барбера, неббіоло, фрейзе, фаворіта, бароло і барбареско, які представлені кількома крю. Нові посадки це переважно два клона Неббіоло (мікет і пікотенер), новий виноградник з дольчетто і 4 невеликі ділянки з россезе бьянко, 2 клони шардоне (в Буссе і Сан Себастьяно) і пелаверга в Кастанья (Ла Морра), прямо на кордоні з комуною Вердуна , звідки родом останній сорт. Крім класичних вин Ланге, виноробня також виробляє рожеве тихе вино з неббіоло і барбера (аппелласьйон Langhe DOC rosato) і ігристе рожеве вино категорії extra dry з сорту Фрейзе. Слово «Біока» походить з п’ємонтської мови і використовується для позначення впертих і рішучих людей, місцями «твердолобих», точно таких же, як команда La Bioca, які вкладають всю свою душу та амбіції, щоб їх вина відображали все багатство і характер земель Ланге.

Відгуки (0) La Bioca Barbera Ada

Ура! Ваш відгук буде першим:

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично
Дивіться також
Iнші товари