397 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | рожеве |
Країна | Італія |
Регіон | П'ємонт |
Виробник | La Bioca |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: рожеве
Солодкість: сухе
Алкоголь: 12,50%
Цукор: 0,8 г/л
Сорт винограду: 50% барбера, 50% небіолло
Рік: 2017
Колір: Вишнево-рожевий.
Аромат: Витончений, насичений і складний букет демонструє приємні квіткові аромати з нотками червоних троянд, дотиком мінеральності та тонкими тонами кременю.
Смак: Надзвичайно елегантний п'ємонтець чарує своїм особливим освіжаючим характером. Свіжий, фруктовий смак чудової стійкості з легкими відтінками цитрусових.
З чим подавати: Освіжаючий літній аперитив чудово поєднується як з легкою антипастою, так і з червоною пастою або піцою.
Розміщення виноградників: Монфорте д’Альба
Врожай: Вручну.
Технологія виробництва: Більша частина винограду береться з маєтку компанії в Монфорте д'Альба. На одній з ділянок виноградників висаджені рідкісні сорти для Ланге, такі як Бракетто, Гріньйоліно і Мускат. Фрейзе - автохтонний сорт винограду невідомого походження, родич Неббіоло і французького Віонье. Фаворіта - це місцевий клон Верментіно (фр. Роль). Решта сортів частіше зустрічаються в зонах Асті і Монферрато. Для виготовлення цього вина Фрейза вініфікується як рожеве вино (з холодною мацерацією в пресі після дроблення) на базу ігристого, отже, має низький градус алкоголю і високу кислотність. Фаворіта - це частина єдиного білого вина, яке ферментується в чані з нержавіючої сталі. Решта сортів були зібрані разом, подріблені і після короткої мацерації в пресі - відвініфіковані за звичайною рожевою технологією.
Витримка: На тонкому осаді в чані з нержавіючої сталі, 6 місяців.
Цікаво: Назва вина Karina походить від італійського слова «carina», що означає «мила, ніжна», але написана з літери K на честь дівчини, що створила ассамбляж.
Назва: La Bioca
Адреса: Via Alba 13/A, Serralunga d’Alba (CN) 12050, Italia
Вебсайт: www.labioca.it/en/
Кількість пляшок, що виробляються: 50 000
Площа: 8,5 га
Про компанію: La Bioca - це невеликий виноробний будинок в зоні Ланге. Його виноградники розташовані в комунах Монфорте д'Альба (Субзони Буссе і Сан Себастіян), Новелло (Равера), Ла Морра (Кастанья і Кроера), Кастільоне Фаллетті (Пьянтà) і Барбареско (Секондіне і Ронкі). Більша частина 8,5 га виноградників знаходяться у власності компанії. Недавно La Bioca пересадила частину виноградників - 3,5 га, які на даний момент ще не родять. Нова виноробня компанії розташовується в районі Фонтанафредда комуни Серралунга д'Альба. Крім просторого нового залу вініфікації, двох великих складів і підземного погребу, нова виноробня також має у своєму розпорядженні велику залу для дегустації з панорамної терасою і агротуризмом з 7 комфортабельними номерами (відкриється до сезону 2015). La Bioca виробляє традиційні вина Ланге, такі як дольчетто, барбера, неббіоло, фрейзе, фаворіта, бароло і барбареско, які представлені кількома крю. Нові посадки це переважно два клона Неббіоло (мікет і пікотенер), новий виноградник з дольчетто і 4 невеликі ділянки з россезе бьянко, 2 клони шардоне (в Буссе і Сан Себастьяно) і пелаверга в Кастанья (Ла Морра), прямо на кордоні з комуною Вердуна , звідки родом останній сорт. Крім класичних вин Ланге, виноробня також виробляє рожеве тихе вино з неббіоло і барбера (аппелласьйон Langhe DOC rosato) і ігристе рожеве вино категорії extra dry з сорту Фрейзе. Слово «Біока» походить з п’ємонтської мови і використовується для позначення впертих і рішучих людей, місцями «твердолобих», точно таких же, як команда La Bioca, які вкладають всю свою душу та амбіції, щоб їх вина відображали все багатство і характер земель Ланге.
Артем 08.2017 |
Ку-ку, у вас 2016 год. Другой сортовой состав и другая бутылка. |