47 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Чилі |
Регіон | Кольчагуа |
Виробник | Lapostolle |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 15,00%
Цукор: 3,44 г/л
Сорт винограду: 71% карменер, 18% каберне совіньйон, 11% мерло
Рік: 2011
Колір: Темно-пурпурний.
Аромат: Вино з виразним ароматом чорних і червоних фруктів, який розкривається тонами сливи, червоної вишні, сушеного інжиру і чорниці, з нотками ванілі, конюшини і білого перцю.
Смак: Вино з чудово збалансованим, елегантним смаком з яскравим вибухом фруктових нот, які супроводжуються округлими, оксамитовими, гладкими танінами і дуже довгим соковитим післясмаком.
Температура подачі: 18-20°C
З чим подавати: з дичиною, ягнятиною і філе антрекот. Також спробуйте подати вино з шоколадними десертами і гірким шоколадом.
Властивості ґрунту: Колювіальні гранітні ґрунти з шарами глини.
Технологія виробництва: Виноград відділяють від гребенів повністю ручним способом. Виноград переміщають у французькі дубові бочки самотоком. Далі мезга ферментується під дією чистої культури дріжджів при контрольованій температурі не менше 28°С. Мацерація триває близько 4-5 тижнів і впродовж усього цього періоду шапка з мезги з суслом перемішується вручну. Молоде вино не освітлюється і не фільтрується, а знімається з осаду прямо в 100% нові французькі дубові діжки методом гравітаційного потоку. Малолактичне бродіння проходить в барелях, в яких вино залишається а витримку.
Витримка: 24 місяці у французькому дубі
Назва: Lapostolle
Адреса: Ruta I-50 Camino San Fernando a Pichilemu Km 36, Cunaquito, Santa Cruz, Chile.
Вебсайт: www.lapostollewines.com
Рік заснування: 1994
Кількість вин, що виробляються: 18
Кількість пляшок, що виробляються: 4,4 млн.
Площа: 370 га
Про компанію: Компанія Lapostolle була заснована Александрою Марніер Лапостолле та її чоловіком Сирілом де Бурне у 1994 році. Сім’я Марніер Лапостолле, яка ексклюзивно випускає всесвітньо відомий лікер Гран Марніер, славиться виробництвом міцних напоїв та лікерів, однак вже багато поколінь займається і виноробством. Створюючи Lapostolle, сім’я обрала той же безкомпромісний підхід до справи, який допоміг їй досягти успіху у виробництві лікеру Гран Марніер. Мета компанії проста й водночас претензійна і полягає у створенні вин світового рівня з використанням французького досвіду та чилійських терруарів. Зараз у власності Lapostolle 370 гектарів землі, розділеної на 3 виноградники, де вирощують Совіньйон Блан, Шардоне, Каберне Совіньйон, Мерло, Карменер та Сіру. Виноробня Lapostolle знаходиться у місті Кунако, поблизу Санта Круз. Це власна виноробня компанії, на якій виготовляють вина лінійок Casa та Cuv?e Alexandre. Загалом її виробнича потужність сягає 3.300.000 літрів. Для ферментації та витримки вин використовуються як чани з нержавіючої сталі, так і французькі дубові діжки. Продукція Lapostolle представлена у понад 60-ти країнах світу.
Надежда 04.2017 |
Не зрозуміла, за що платити такі гроші. Лако-краска, засохший джем, надмірна спіртуозність. |