487 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Франція |
Регіон | Бургундія |
Виробник | Andre Chalandon |
Об'єм | 0,375 л |
Сорти | Гаме |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 12,50%
Цукор: 1,1 г/л
Сорт винограду: 100% гаме
Рік: 2013
Колір: Прозорий рубіновий
Аромат: Фруктовий, з нотками полуниці, малини, смородини.
Смак: Легкий, свіжий, гармонійний.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: Рекомендовано до козячого сиру, піци з сиром.
Розміщення виноградників: Божоле
Класифікація: Appellation d'Origine Contr?l?e (AOC)
Властивості ґрунту: Піщані, гранітні ґрунти
Врожай: 100% вручну
Технологія виробництва: Збір грон винограду вручну з додержанням їх цілісності, період мацерації - 5-7 днів
Витримка: у чанах з нержавіючої сталі
Назва: Loron and Fils
Адреса: 1846 Route Nationale 6 – BP 1 F – 71570 La Chapelle de Guinchay, France
Вебсайт: www.loron.fr
Рік заснування: 1821
Кількість вин, що виробляються: 28
Площа: около 50 гектаров в Божоле
Про компанію: У 1821 році Джин-Марі Лорон, мер містечка Шена та колишній управитель прицерковного маєтку Макон, заснував власну справу з експорту вин Beaujolais та M?con . Його син, що замінив батька, об'єднав бізнес зі справою свого тестя Шарлета у 1852 році. Сім'я Шарлет, яка займалась продажем вин у Сент-Амур та Жульєна у 18 столітті, також була власником "Clos des Billards" у Сент-Амур. Сьогодні справою керує шосте покоління сім'ї. Якість та надійність їхніх вин визнана на міжнародному ринку, а їх образ, що втілює постійність та стійкість, сприяє чудовій репутації. Мезон Лорон є єдиним торговцем вин, що спеціалізується (80%) на винах Beaujolais та M?con , які експортують по всьому світі. Вже багато років Мезон Лорон має виняткову репутацію завдяки підприємницькій винахідливості у галузі виноробства. Виготовляючи білі вина, він ретельно обирає ділянки для вирощування винограду, контролює процес пресування та витримки у спеціальних погребах в дубових діжках (вина ? la Bourguignonne) та терморегульованих чанах з нержавіючої сталі (вина з Макон та Сент-Веран). Для червоних вин у 1998 році було збудовано "Cellier de la Vauxonne" - сучасний погріб для витримки Божоле. Довготермінові контракти з понад 50 виноградарями, агрономічна співпраця та ретельний відбір винограду принесли цьому підприємцю великий успіх за якісними та комерційними показниками.
Ура! Ваш відгук буде першим: