267 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Франція |
Регіон | Бордо |
Виробник | Maison Bouey |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 14,00%
Цукор: < 3 г/л
Сорт винограду: 50% мерло, 47% каберне совіньйон, 3% пті вердо
Рік: 2007, 2010
Колір: Матовий рубіново-пурпуровий.
Аромат: Вишуканий букет червоних фруктів, лакриці, ванілі та карамелі.
Смак: Збалансований смак з нотками стиглих фруктів, неймовірно гармонійною структурою і шовковистими танінами у довготривалому післясмаку.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: Найкраще смакує з гострими стравами, м'ясом на грилі та твердими сирами.
Розміщення виноградників: О-Медок
Класифікація: Appellation d'Origine Controlee (AOC)
Властивості ґрунту: Піщано-гравійні ґрунти з шаром крупної гальки Четвертинного періоду.
Врожай: Виноград збирають вручну та особливо ретельно сортують на виноробні.
Технологія виробництва: Стиглість винограду контролюється кожного дня. Зібрані фрукти перевіряються двічі на сортувальному столі на виноробні. Виноробня обладнана 30-ма терморегульованими чанами з нержавіючої сталі різноманітних розмірів об’ємом від 88 до 200 гектолітрів. Передферментаційна мацерація триває 6-8 днів при температурі 4-5°C (39-41°F). Температура вініфікації регулюється відповідно до стану фруктів. Наступна післяферментаційна мацерація здійснюється впродовж 2-3 тижнів і сприяє стабілізації кольору та покращенню якості танінів.
Витримка: Вино витримується 12-15 місяців в нових дубових діжках (40%) та в діжках повторного використання (40%).
Назва: Maison Bouey
Адреса: Maison Bouey 1, rue de la commanderie des Templiers 3440 Ambares France
Вебсайт: www.maisonbouey.fr
Рік заснування: 1958
Кількість пляшок, що виробляються: 20 млн.
Про компанію: «Maison Bouey» є однією з останніх у Бордо незалежних сімейних компаній. Вона була створена в 1958 році Роджером Буе, який придбав, величезні склади поблизу Бордо і заснував разом із синами Сержем і Андре компанію «Bouey et Fils» («Буе і сини»). Роджер був першим виноробом у Кьюссаці, що в регіоні Медок, і, пристрасно люблячи виноробство, присвятив йому все своє життя. Він помер у 99-річному віці в 2000-му році. З 1991 року справу діда продовжив онук - Патрік Буе, який впровадив нові вимоги до якості вироблених і закуповуваних вин, а також приділив особливу увагу розвитку компанії на міжнародному ринку. У 2005 році компанія була перейменована в «Maison Bouey» («Дім Буе»). Вина «Maison Bouey» - це результат кропіткої роботи з вибору теруару, залучення найталановитіших виноградарів і вдосконалення процесу виноробства. Вина компанії неодноразово удостоювалися високого звання на міжнародних конкурсах. Для того, щоб виконувати понад 5000 замовлень на рік, «Maison Bouey» створила один з найсучасніших, високопродуктивних об'єктів у регіоні Бордо, Франції. У ферментаційному цеху компанії, яка обладнана чанами з нержавіючої сталі, використовуються новітні технології для збереження смаку та індивідуальності вина. Всі вина «Maison Bouey» сертифіковані або IFS (Міжнародний стандарт харчової продукції), або BRC (Британський консорціум роздрібної торгівлі). Компанія націлена на запровадження ефективної системи управління навколишнім середовищем. Асортимент компанії охоплює все розмаїття бордоських вин. Маючи ексклюзивні договори з багатьма Шато, компанія «Maison Bouey» представляє французькі вина більш ніж у шістдесяти країнах світу.
Ура! Ваш відгук буде першим: