399 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | брют |
Тип | ігристе |
Колір | біле |
Країна | Італія |
Регіон | Венето |
Виробник | Masottina |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Глера |
Доставка:
Оплата:
Тип: ігристе
Колір: біле
Солодкість: брют
Алкоголь: 11,50%
Цукор: 10 г/л
Сорт винограду: 100% глера
Колір: Солом'яно-жовтий з кришталевим перляжем.
Аромат: Присутні витончені нюанси білих квітів, яблука, груші, айви, меду і липи.
Смак: Легкий, ніжний, освіжаючий, з нотами квітів і стиглих фруктів.
Температура подачі: 6-8°C
З чим подавати: Із рибою, пастою з морепродуктами, м'ясом по татарськи і як аперитив.
Розміщення виноградників: Конельяно-Ольяно
Класифікація: Denominazione di Origine Controllata e Garantita (DOCG)
Властивості ґрунту: Пагорбиста місцевість мореного походження з алювіальними льодовиковими покладами, ґрунти середньої пухкості з вкрапленнями вапняку.
Врожай: Кінець серпня - початок вересня.
Технологія виробництва: База для Prosecco виготовляється за білим методом: перша ферментація відбувається у ємностях з нержавіючої сталі при контрольованій температурі з додаванням дріжджів. Друга ферментація при низьких температурах в автоклавах. Витримується у пляшці близько місяця.
Назва: Masottina
Адреса: Via Custoza, 2, Conegliano (TV) Italia
Вебсайт: www.masottina.it
Рік заснування: 1946
Площа: 130 га
Про компанію: Італійська виноробня Masottina височіє на вершині одного з пагорбів, які оточують стародавнє місто Конельяно, відомого як «Перлина Венето». Заснована у 1946 році, виноробня уособлює в собі пристрасть до вина і любов до землі й історії сім’ї Даль Бьянко. Їхні вина і виноробня відображають як глибокі традиції регіону, так і їхню орієнтацію на найкращі методи агрономії. Наочно і по-філософськи, Masottina дає глибоке представлення, тому як можна успішно поєднати повагу до історії та передові погляди в майбутнє, створюючи великі вина. Власники виноробні Адріано і Франка Даль Бьянко разом зі своїми синами Федеріко і Філіппо утворюють єдину команду, яку об’єднують не тільки сімейні узи, а й прагнення втілити в життя так звану програму Просекко від Masottina. Виноробня, яка розпочала свій шлях як негоціант, різко змінила свій напрямок, щоб стати одним з найбільших і найреспектабельніших виробників Просекко в цьому районі. В регіоні річки П’яве, у Ґорґо-аль-Монтікано, на північ від Тревізо, тут сім’я заснувала нові, сучасні підземні виробничі потужності, де використовують передові технології вініфікації. Ввесь цей час сім’я застосувала світовий досвід для забезпечення низького впливу навколишнього середовища на виноробню. Структура нової виноробні повністю відповідає ландшафту, а енергія для неї береться з постійно відновлюваних ресурсів. Виноробня була спроектована знаменитим венеціанським архітектором, Тоні Фолліна. «Ми задумали її як підземний проект, для того щоб якнайменше впливати на навколишнє середовище» - зазначив Федеріко Даль Бьянка. Виноробня і її діяльність не тільки покращують навколишнє середовище, тут також виробляють вина незрівнянної якості. Всього в 30 милях на північ знаходиться Венеція, буйні зелені пагорби ведуть до виноробні, покритої рядами виноградних лоз, які немовби пестять круті схили Конельяно. Мальовничий маршрут, відомий як La Strada di Prosecco, часто називають дорогою Просекко. Це батьківщина жовтувато-зеленого винограду Глера, який виростаючи тут перетворюється на солом’яно-золотисте ігристе Просекко; італійська відповідь французькому шампанському. Цей регіон славиться не тільки вином, а й мистецтвом. Саме тут жив знаменитий художник Тіціан. Милуючись чудовими просторами, можна зачерпнути з його джерела натхнення.
Ура! Ваш відгук буде першим: