Вино Masottina Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Dry 0,75 л купити. Доставка вина Україна, Київ - Winetime.com.ua
Кошик порожній
Додання товару в кошик

Вино ігристе біле Masottina Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Dry 0,75 л сухе

Зовнішній вигляд та рік можуть відрізнятись
В наявності
Артикул: 78696
0,75 л
Відгуки (3)
Написати відгук
Ціна Кількість Разом
567 грн
567 грн
Поделиться:
Солодкістьсухе
Типігристе
Колірбіле
КраїнаІталія
РегіонВенето
ВиробникMasottina
Об'єм0,75 л
СортиГлера

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 1000 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно
  • Адресна доставка, "Нова Пошта"

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура
  • Подарунковими сертифікатами WINETIME

Опис Masottina Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Dry

Технічні характеристики

Тип: ігристе

Колір: біле

Солодкість: сухе

Алкоголь: 11,50%

Цукор: 14 г/л

Сорт винограду: 85% глера

Дегустаційні замітки

Колір: Дрібні, нескінченні бульбашки грають у вині світло-солом'яного кольору.

Аромат: Освіжаючі нотки зелених яблук, сливи і персику оздоблені ніжними квітковими нюансами визначають перші нотки букету і дають невимушені елегантність і жвавість Prosecco Superiore DOCG Extra Dry від Masottina. Букет надзвичайної чистоти з виразними відтінками зелених яблук, слив, груш і персиків, які непереривно змінюються квітковими нотками жасмину, гліцинії і акації.

Смак: М'який і ніжний смак, в якому збираються соковиті, м'ясисті фруктові тони, невелика кількість залишкового цукру лише підкреслює бальзамічні нотки, які втілюються в життя освіжаючою кислотністю. В тонкому, сухому післясмаку ще довго залишаються аромати.

Спосіб подачі

Температура подачі: 6-8°C

З чим подавати: Аперитив, риба, лосось, морепродукти, тайська кухня, курка та, звичайно, сам по собі.

Додаткова інформація

Розміщення виноградників: Конельяно-Ольяно

Класифікація: Denominazione di Origine Controllata e Garantita (DOCG)

Властивості ґрунту: Пагорби мореного походження з вапняком.

Врожай: Вручну.

Технологія виробництва: Вино виготовляється за традиційним білим методом, за яким перша ферментація відбувається у чанах з нержавіючої сталі з регульованою температурою, куди додають чисту культуру дріжджів. Бульбашки утворюються у спеціальних низько-температурних автоклавах.



Про виробника Masottina Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Dry

Назва: Masottina

Адреса: Via Custoza, 2, Conegliano (TV) Italia

Вебсайт: www.masottina.it

Рік заснування: 1946

Площа: 130 га

Про компанію: Італійська виноробня Masottina височіє на вершині одного з пагорбів, які оточують стародавнє місто Конельяно, відомого як «Перлина Венето». Заснована у 1946 році, виноробня уособлює в собі пристрасть до вина і любов до землі й історії сім’ї Даль Бьянко. Їхні вина і виноробня відображають як глибокі традиції регіону, так і їхню орієнтацію на найкращі методи агрономії. Наочно і по-філософськи, Masottina дає глибоке представлення, тому як можна успішно поєднати повагу до історії та передові погляди в майбутнє, створюючи великі вина. Власники виноробні Адріано і Франка Даль Бьянко разом зі своїми синами Федеріко і Філіппо утворюють єдину команду, яку об’єднують не тільки сімейні узи, а й прагнення втілити в життя так звану програму Просекко від Masottina. Виноробня, яка розпочала свій шлях як негоціант, різко змінила свій напрямок, щоб стати одним з найбільших і найреспектабельніших виробників Просекко в цьому районі. В регіоні річки П’яве, у Ґорґо-аль-Монтікано, на північ від Тревізо, тут сім’я заснувала нові, сучасні підземні виробничі потужності, де використовують передові технології вініфікації. Ввесь цей час сім’я застосувала світовий досвід для забезпечення низького впливу навколишнього середовища на виноробню. Структура нової виноробні повністю відповідає ландшафту, а енергія для неї береться з постійно відновлюваних ресурсів. Виноробня була спроектована знаменитим венеціанським архітектором, Тоні Фолліна. «Ми задумали її як підземний проект, для того щоб якнайменше впливати на навколишнє середовище» - зазначив Федеріко Даль Бьянка. Виноробня і її діяльність не тільки покращують навколишнє середовище, тут також виробляють вина незрівнянної якості. Всього в 30 милях на північ знаходиться Венеція, буйні зелені пагорби ведуть до виноробні, покритої рядами виноградних лоз, які немовби пестять круті схили Конельяно. Мальовничий маршрут, відомий як La Strada di Prosecco, часто називають дорогою Просекко. Це батьківщина жовтувато-зеленого винограду Глера, який виростаючи тут перетворюється на солом’яно-золотисте ігристе Просекко; італійська відповідь французькому шампанському. Цей регіон славиться не тільки вином, а й мистецтвом. Саме тут жив знаменитий художник Тіціан. Милуючись чудовими просторами, можна зачерпнути з його джерела натхнення.

Відгуки (3) Masottina Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Dry

Руслана 05.2019

Пожалуй одно из лучших проссеко в ценовой политики до 500 грн. Аромат не очень яркий, но вкус превосходный.

Oksana 05.2019

Дуже легке літнє просекко. І так, воно ідеально підходить під морепродукти :)

Елена 02.2019

На мой вкус прекрасное и легкое! Очень жаль, что его нет в наличии!

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично
Дивіться також
Iнші товари