147 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | ігристе |
Колір | біле |
Країна | Італія |
Регіон | Венето |
Виробник | Masottina |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Глера |
Доставка:
Оплата:
Тип: ігристе
Колір: біле
Солодкість: сухе
Алкоголь: 11.50%
Цукор: 14 г/л
Сорт винограду: 100% глера
Рік: 2013
Колір: Блідий солом'яно-жовтий зі зеленуватими відтінками , в якому грають безперервно зникаючі намистинки перляжу.
Аромат: Освіжаючий, чистий букет з першого моменту зачаровує своєю мелодією цитрусових: грепфрут, лайм, лимон, яка підтримується, а згодом і замінюється нотками недостиглої груші, троянди, дині, айви, персику і зацукрованого імбиру.
Смак: В цьому вині поєднуються хороша структура, стійкість і м'якість, гармонія з вишуканю кислотністю, яка пробуджує нотки свіжих цитрусових фруктів. Надзвичайний баланс між ароматним букетом і соковитим смаком дивує відтінками цитрусових, японської мушмули, огорнутими натуральним вмістом цукру, що підкреслює характер вина.
Температура подачі: 6-8°C
З чим подавати: Елегантності цього вина цілком достатньо, щоб насолоджуватися ним самим, та якщо бажаєте його з чимось поєднати, спробуйте подати до сирої риби, пасти з морепродуктами чи до м'якого сиру, помащеного на скибку хліба з цільнозернової пшениці та горіхів.
Розміщення виноградників: Конельяно-Ольяно
Класифікація: Denominazione di Origine Controllata e Garantita (DOCG)
Властивості ґрунту: Пагорби мореного походження з вапняком.
Врожай: Кінець серпня - початок вересня.
Технологія виробництва: Вино виготовляється за традиційним білим методом, за яким перша ферментація відбувається у чанах з нержавіючої сталі з регульованою температурою, куди додають чисту культуру дріжджів. Бульбашки утворюються у спеціальних низько-температурних автоклавах.
Витримка: Витримується близько місяця у пляшках.
Назва: Masottina
Адреса: Via Custoza, 2, Conegliano (TV) Italia
Вебсайт: www.masottina.it
Рік заснування: 1946
Площа: 130 га
Про компанію: Італійська виноробня Masottina височіє на вершині одного з пагорбів, які оточують стародавнє місто Конельяно, відомого як «Перлина Венето». Заснована у 1946 році, виноробня уособлює в собі пристрасть до вина і любов до землі й історії сім’ї Даль Бьянко. Їхні вина і виноробня відображають як глибокі традиції регіону, так і їхню орієнтацію на найкращі методи агрономії. Наочно і по-філософськи, Masottina дає глибоке представлення, тому як можна успішно поєднати повагу до історії та передові погляди в майбутнє, створюючи великі вина. Власники виноробні Адріано і Франка Даль Бьянко разом зі своїми синами Федеріко і Філіппо утворюють єдину команду, яку об’єднують не тільки сімейні узи, а й прагнення втілити в життя так звану програму Просекко від Masottina. Виноробня, яка розпочала свій шлях як негоціант, різко змінила свій напрямок, щоб стати одним з найбільших і найреспектабельніших виробників Просекко в цьому районі. В регіоні річки П’яве, у Ґорґо-аль-Монтікано, на північ від Тревізо, тут сім’я заснувала нові, сучасні підземні виробничі потужності, де використовують передові технології вініфікації. Ввесь цей час сім’я застосувала світовий досвід для забезпечення низького впливу навколишнього середовища на виноробню. Структура нової виноробні повністю відповідає ландшафту, а енергія для неї береться з постійно відновлюваних ресурсів. Виноробня була спроектована знаменитим венеціанським архітектором, Тоні Фолліна. «Ми задумали її як підземний проект, для того щоб якнайменше впливати на навколишнє середовище» - зазначив Федеріко Даль Бьянка. Виноробня і її діяльність не тільки покращують навколишнє середовище, тут також виробляють вина незрівнянної якості. Всього в 30 милях на північ знаходиться Венеція, буйні зелені пагорби ведуть до виноробні, покритої рядами виноградних лоз, які немовби пестять круті схили Конельяно. Мальовничий маршрут, відомий як La Strada di Prosecco, часто називають дорогою Просекко. Це батьківщина жовтувато-зеленого винограду Глера, який виростаючи тут перетворюється на солом’яно-золотисте ігристе Просекко; італійська відповідь французькому шампанському. Цей регіон славиться не тільки вином, а й мистецтвом. Саме тут жив знаменитий художник Тіціан. Милуючись чудовими просторами, можна зачерпнути з його джерела натхнення.
Ура! Ваш відгук буде першим: