182 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Італія |
Регіон | Тоскана |
Виробник | Mastrojanni |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Санджовезе |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 13,50%
Цукор: 2,7 г/л
Сорт винограду: 100% санджовезе (брунелло)
Рік: 2013
Колір: Яскравий рубіново-червоний з пурпуровими відблисками.
Аромат: Букет відзначається інтиригуючим юнацьким класицизмом, демонструючи ароматні нотки соковитої вишні.
Смак: Насичений смак з приємною танінною структурою і яскравим післясмаком.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: Смакує до будь-яких страв із м'яса, чудово підкреслює смак м'яса приготованого на грилю.
Розміщення виноградників: Монтальчіно
Класифікація: Denominazione di Origine Controllata e Garantita (DOCG)
Властивості ґрунту: Глина, туф, тисячолітня мулиста річкова галька, пісковики
Технологія виробництва: Виноград відділяють від гребенів та ретельно сортують. Потім ягоди поміщають у цементні чани, де вони ферментуються протягом кількох днів. Найкращий виноград ферментують у возгезьких (французьких) дубових діжках, що дає змогу вину здобути неперевершені таніни.
Витримка: Вино витримується в альєрських дубових діжках протягом 6-7 місяців, потім 3 місяці у пляшках
Назва: Mastrojanni
Адреса: Poderi Loreto e San Pio, 53020 Castelnuovo dell’Abate, Montalcino (Siena)
Вебсайт: www.mastrojanni.com
Рік заснування: 1975
Кількість вин, що виробляються: 7
Площа: 90 га
Про компанію: Історія компанії Mastrojanni та їх вин починається з 1975 року. З того часу компанія зібрала у своїй колекції нагороди з усіх куточків світу.
В 1975 році звичайний адвокат з Риму, Габріель Мастроянні, купив землі в Сан Піо та Лорето. Спершу тут, на покритих лісом землях, не заселених людьми, паслись вівці, а все навколо пашіло первозданністю. Словом, територія зовсім не була пристосована для фермерства, скоріше для полювання. Та все ж Габріель ризикнув засадити її виноградниками, частина яких до сих пір використовується компанією. Як і всі піонери виноробства в цьому регіоні, Мастоянні почав вирощувати Санжовезе Гроссо (або Брунелло).
Вже з першого урожаю стало зрозуміло, що вино вийде цікавим, з чудовим ароматом бузини, характерним для санджовезе. Дуже скоро елегантні, чисті та благородні вина отримали світове визнання. Якщо Вам пощастить відкоркувати вино від Мастроянні 80-х років, то навіть сьогодні воно вражає своєю витонченістю.
Виноградники компанії простягаються на південь від містечка Монтальчіно, яке знаходиться в центрі Тоскани. Кожен з них має свої геологічні особливості: ті, що на південному сході, характеризуються глиною та туфом, а ті, що на південному заході - річковою галькою.
У 2008 році діти Габріеля Мастроянні через кілька років по його смерті вирішують продати землі родині Іллі, якій пощастило опинитись в потрібному місці в правильний час. Сьогодні завдяки особливостям терруару та людям, які вірили у свою справу вподовж десятиліть, компанія Mastrojanni стала одним із найшановніших виробників вина у Тоскані.
Павел 01.2017 |
в бальзамик, сдеражан, немного гуаши и табака, во вкусе остатется задиристый танин. в конце агрессивная горечь. Ему уже поздно. |
Павел 01.2017 |
Аромат укроп, шоколад, табачек, разошелся, стал проще. Вкус по слаще, густой обильный, шоколадный. |
Марина 01.2017 |
При первой встрече ударяет в нос сладостью темных фруктов ,ягод и спиртуозностью! Во вкусе: первая нота сладость, вторая яркая танинность и и кислотность. Это вино быстрее забирает тело, чем сердце) |
Маргарита! 01.2017 |
Спиртуозное, маслянистое и одновременно свежее в аромате. Ярко выраженная кислотность и танинность. Неоднозначно! |
Надежда 01.2017 |
Рано взялись пить. Надо подождать. Аромат тонкий, красиво выточенный, но еще не слишком глубокий, с нотами бальзамика (но скорее сладковатого, кремового). Вкус такой кислотный, танинный, что даже сложно пить. Купить и ждать. |