697 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | біле |
Країна | Італія |
Регіон | П'ємонт |
Виробник | Monchiero Carbone |
Об'єм | 0,375 л |
Сорти | Арнеїс |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: біле
Солодкість: сухе
Алкоголь: 13,00%
Цукор: 3 г/л
Сорт винограду: 100% арнеїс
Рік: 2014
Колір: Яскравий, насичений солом'яно-жовтий.
Аромат: Інтенсивний, притягаючий букет стиглих фруктів (яблук і груш) та обволікаючих відтінків мигдалю.
Смак: Обволікаючий смак сповнений м'якими, чуттєвими тактильними відчуттями, супроводжується насиченим, повнотілим, сухим післясмаком.
З чим подавати: Ідеально поєднується зі овочевими крем-супами і солоними пирогами.
Розміщення виноградників: Роеро
Класифікація: Denominazione di Origine Controllata e Garantita (DOCG)
Врожай: Вересень.
Технологія виробництва: Вино ферментується у чанах з нержавіючої сталі впродовж 30 днів.
Витримка: 4 місяці.
Назва: Monchiero Carbone
Адреса: via S. Stefano Roero 2, 12043 Canale, Piemonte, Italy
Вебсайт: www.monchierocarbone.com
Рік заснування: 1990
Кількість пляшок, що виробляються: 285000
Про компанію: Виноробня Monchiero Carbone була заснована у 1990 році у комуні Канале, апеласьйону Роеро DOCG (Ланге). Це було возз’єднання виноградників двох сімей Monchiero і Carbone та виноробних традицій 1918 року. Сьогодні компанією володіють і управляють подружжя Франческо і Лукреція Монкьєро, які спеціалізуються на створенні вин з арнеїсу.
На етикетку, як постійне нагадування про сімейну історію у цій області і про традиції, які вони прагнуть відстоювати, сім’єю Монк’єро була додана фраза з місцевого діалекту «Ogni uss a l’ha so tanbuss», що означає «Кожні двері мають свій (дверний) молоток».
Усі виноградники Monchiero Carbone знаходяться у апеласьйоні Роеро. Комуна Канале знаходиться на північному-заході від Бароло і Барбареско. Основа Monchiero Carbone - виноградники Monbirone і Tanon. Перший характеризується щільними, вапняковими майже крейдяними ґрунтами, тут достатньо всього краплі води, щоб зробити землю слизькою як мило. Другий виноградник має сухі піщані ґрунти, які немов би спеціально були створені для арнеїсу. Пізніше Monchiero Carbone придбали виноградник у комуні Пріокка, поблизу річки Танаро. Молоді виноградники з піщаними ґрунтами багатими на магній дають фруктові вина зі щільною, виразною мінеральністю.
Ура! Ваш відгук буде першим: