337 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Італія |
Регіон | Пулія |
Виробник | Monte Pietroso |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Прімітіво |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 13,00%
Цукор: 3 г/л
Сорт винограду: 100% примітиво
Рік: 2010
Колір: Пурпуровий.
Аромат: Фруктовий, з нотками вишні, сливи та смородини.
Смак: Легкий, злегка терпкий, збалансований.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: Вдало поєднується зі смаженим м'ясом, дичиною та гострими стравами.
Розміщення виноградників: Пулія
Класифікація: Indicazione Geografica Tipica (IGT)
Властивості ґрунту: вапняки та кам'янисті грунти
Врожай: Виноград збирається рано вранці зі сходом сонця до 9 години.
Технологія виробництва: Після збору виноград одразу пресується. Ферментація відбувається при температурі 25-27?С протягом 10 днів. Після алкогольної та маолактичної ферментації вино переливається у чани із нержавіючої сталі і витримується там до розливу у пляшки.
Витримка: Кілька місяців у чанах із нержавіючої сталі.
Назва: Monte Pietroso
Рік заснування: 1968
Про компанію: Більшість винограду, який використовується при виробництві вин Monte Pietroso, постачається зі знаменитих італійських виноградників Tenuta Rapitala. Засновником невеличкої компанії Monte Pietroso став Хьюго Бернард Комте де ла Гатінас. Він народився у Сен-Мало у Франції в 1940 році. Протягом восьми років був офіцером французького флоту. А у 1968 році одружився на Джіджі Гуаррасі, спадкоємиці сімейства Палермо, що і стало поштовхом до створення нової виноробної компанії. Разом родина зайнялась реконструкцією та модернізацією виноробних цехів та погребів, зруйнованих землетрусом у долині Беліче. Граф де ла Гатінас найбільшу увагу приділяв культивації винограду та агрономічній реорганізації виноградників. Сьогодні роботу, розпочату Хьюго де ла Гатінас і його дружиною Джіджі, продовжує з тією ж турботою і пристрастю їх син Лоран.
Ура! Ваш відгук буде першим: