197 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Італія |
Регіон | Сицилія |
Виробник | Monte Pietroso |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 12,50%
Цукор: 4 г/л
Сорт винограду: 60% неро д'авола, 20% нерелло маскелазе, 20% мерло ді сицилія
Рік: 2010
Колір: Пурпуровий.
Аромат: Фруктовий, з нотками шовковиці та сливи.
Смак: Легкий, достатньо терпкий, збалансований.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: Найкраще смакує до смаженої птиці зі спеціями.
Розміщення виноградників: Кампореале
Класифікація: Indicazione Geografica Tipica (IGT)
Властивості ґрунту: пісковики та глинисті грунти
Врожай: Виноград збирається в середині вересня
Технологія виробництва: Виробництво вина здійснюється класичним для червоного вина методом. Ферментація проходить при контрольованій температурі окремо для кожного сорту винограду у чанах із нержавіючої сталі.
Назва: Monte Pietroso
Рік заснування: 1968
Про компанію: Більшість винограду, який використовується при виробництві вин Monte Pietroso, постачається зі знаменитих італійських виноградників Tenuta Rapitala. Засновником невеличкої компанії Monte Pietroso став Хьюго Бернард Комте де ла Гатінас. Він народився у Сен-Мало у Франції в 1940 році. Протягом восьми років був офіцером французького флоту. А у 1968 році одружився на Джіджі Гуаррасі, спадкоємиці сімейства Палермо, що і стало поштовхом до створення нової виноробної компанії. Разом родина зайнялась реконструкцією та модернізацією виноробних цехів та погребів, зруйнованих землетрусом у долині Беліче. Граф де ла Гатінас найбільшу увагу приділяв культивації винограду та агрономічній реорганізації виноградників. Сьогодні роботу, розпочату Хьюго де ла Гатінас і його дружиною Джіджі, продовжує з тією ж турботою і пристрастю їх син Лоран.
Ура! Ваш відгук буде першим: