567 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Італія |
Регіон | Емілія-Романія |
Виробник | Monte Pietroso |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Санджовезе |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 12,00%
Цукор: 4 г/л
Сорт винограду: 100% санжовезе рубіконе
Рік: 2010
Колір: Рубіновий з пурпуровими відтінками.
Аромат: Фруктовий, з нотками фіалки, чорної смородини та стиглої полуниці.
Смак: Сухий, збалансований з легкими танінами та приємним фруктовим післясмаком.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: Найкраще смакує до піци чи будь-якої іншої страви з томатним соусом.
Розміщення виноградників: Рубікон
Класифікація: Indicazione Geografica Tipica (IGT)
Властивості ґрунту: пісковики та глинисті грунти
Технологія виробництва: Виробництво вина здійснюється класичним для червоного вина методом. Ферментація відбувається при контрольованій температурі. Вино потім переливається у чани із нержавіючої сталі.
Витримка: Кілька місяців у чанах із нержавіючої сталі.
Назва: Monte Pietroso
Рік заснування: 1968
Про компанію: Більшість винограду, який використовується при виробництві вин Monte Pietroso, постачається зі знаменитих італійських виноградників Tenuta Rapitala. Засновником невеличкої компанії Monte Pietroso став Хьюго Бернард Комте де ла Гатінас. Він народився у Сен-Мало у Франції в 1940 році. Протягом восьми років був офіцером французького флоту. А у 1968 році одружився на Джіджі Гуаррасі, спадкоємиці сімейства Палермо, що і стало поштовхом до створення нової виноробної компанії. Разом родина зайнялась реконструкцією та модернізацією виноробних цехів та погребів, зруйнованих землетрусом у долині Беліче. Граф де ла Гатінас найбільшу увагу приділяв культивації винограду та агрономічній реорганізації виноградників. Сьогодні роботу, розпочату Хьюго де ла Гатінас і його дружиною Джіджі, продовжує з тією ж турботою і пристрастю їх син Лоран.
Ура! Ваш відгук буде першим: