3697 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | солодке |
Тип | кріплене |
Колір | червоне |
Країна | Португалія |
Регіон | Траз-уш-Монтіш |
Виробник | Osborne |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: кріплене
Колір: червоне
Солодкість: солодке
Алкоголь: 20,00%
Цукор: 108,7 г/л
Сорт винограду: более 40 сортов винограда с преобладанием турига насьональ, турига франка і тінта роріз
Рік: 2003
Колір: Насичений рубіновий.
Аромат: Насичений та елегантний аромат лісових ягід з легкими пряними нотами.
Смак: Фруктовий, структурований, танінний з тривалим післясмаком.
Температура подачі: 10-12°C
З чим подавати: Рекомендовано декантувати. Окрім всім відомого поєднання з сиром стильтон, цей портвейн чудово смакує з рокфором та горгонзолою. Відмінно підкреслює смак фуа-гра, а також прекрасний супровід до полуниць, малини чи чорного шоколаду.
Розміщення виноградників: Долина Доуро
Класифікація: Denominacao de Origem
Властивості ґрунту: Дуже кам'янистий грунт, що має у своєму складі сланець та мінеральні речовини
Технологія виробництва: Це особливе та унікальне вино виготовляється лише у вибрані роки, коли виноград характеризується найвищими показниками якості. Виноград частково відділяється від гребенів та пресується протягом 12 годин. Ферментація відбувається в чанах з нержавіючої сталі при контрольованій температурі з регулярним перекачуванням та вимиванням шапки для максимальної екстракції кольору, аромату та смаку. Коли рівень алкоголю досягає 6%-9%, 77%-й виноградний спирт додається до сусла. Ферментація зупиняється, зберігаючи у вині природню солодкістю.
Витримка: Наступної після збору врожаю весни вино заливають у 550-літрові діжки для портвейну, де воно витримується протягом 2 років, після чого витримка продовжується в пляшці.
Назва: Osborne
Адреса: Osborne Puerto de Santa María, Fernan Caballero 7, 11500 El Puerto de Santa María – Cadiz
Вебсайт: www.osborne.es
Рік заснування: 1772
Частка винограду, що закуповується: Лише власна сировина
Площа: 210 га
Про компанію: Історія Osborne - однієї з найбільш шанованих і найстаріших винних компаній Іспанії - починається в 1772 році, коли молодий англійський комерсант Томас Осборн Манн з Девоншира оселився у місті Кадіс (провінція Андалусія). Влаштувавшись на новому місці, Томас вже через кілька років вигідно одружився і разом з англійським консулом в Кадисе відкрив 20 винних погребів. Це стало початком великої справи, яке продовжили 6 наступних поколінь родини Осборнів.
Розквіт компанії припадає на 1935-1972 роки, коли під керівництвом Ігнасіо Осборна Васкеса виноробня стала одним з лідерів виробництва хересу і хересного бренді, а бренд Veterano став одним з найпопулярніших брендів у світі.
Однак діяльність компанії не обмежується тільки виробництвом хересних вин і бренді. Перетворившись на потужний холдинг, компанія сьогодні володіє власними виноробними в Ріосі, Кастільї Ла Манча, Руеда, Рібера дель Дуеро. Під маркою Osborne виробляє також португальський портвейн і навіть продукти харчування.
Окремої уваги заслуговує логотип Osborne із зображенням чорного бика, який став символом Іспанії. Цього бика в 1956 році намалював відомий художник Маноло Прієто для рекламної компанії Veterano. У 1957 році уздовж іспанських автострад з'явилися перші чорні бики, зроблені з дерева, з білими рогами, скляними очима і написом Osborne. Але в 1988 році був прийнятий акт про заборону «чорних биків Osborne», оскільки вони відволікали увагу автолюбителів. Але пізніше розставлені по всій Іспанії фігури чорних биків були визнані національним надбанням і невід'ємною частиною типового іспанського ландшафту. Щоб не зливатися з місцевістю, нові бики «виросли» в розмірах: їх висота стала досягати 14 метрів.
FatFrumos 08.2016 |
Впечатление только положительные, шикарный портвейн за эти деньги. К общему описанию могу добавить по вкусу очень сильно напоминает Кагор ЮБ "Массандра", только спирт чувствуется сильнее. Перед употребление давал вину немного постоять, после чего спирт не перебивал букет. Технология выдержана в духе коллекционных вин, так как с годами букет не пропадает а становится сложнее. Для закладки то что надо, такие портвейны нужно открывать после того как он становится прозрачным, но не более 50 лет. И не забывайте мин нужно 3 бутылки. Первую нужно выпивать сразу, вторую после того как цвет сменится на рубиновый прозрачный ну а время для третьей Вам выбирать |