Вино Piero Mancini Angedras Frizzante 0,75 л купити. Доставка вина Україна, Київ - Winetime.com.ua
Кошик порожній
Додання товару в кошик

Вино ігристе біле Piero Mancini Angedras Frizzante 0,75 л напівсухе

Зовнішній вигляд та рік можуть відрізнятись
В наявності
Артикул: 57886
0,75 л
Написати відгук
Ціна Кількість Разом
277 грн
277 грн

Під замовлення - Доставка протягом 14 днів
Поделиться:
Солодкістьнапівсухе
Типігристе
Колірбіле
КраїнаІталія
РегіонСардинія
ВиробникPiero Mancini
Об'єм0,75 л
СортиВерментіно

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 1000 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно
  • Адресна доставка, "Нова Пошта"

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура
  • Подарунковими сертифікатами WINETIME

Опис Piero Mancini Angedras Frizzante

Технічні характеристики

Тип: ігристе

Колір: біле

Солодкість: напівсухе

Алкоголь: 11,50%

Цукор: 11 г/л

Сорт винограду: 100% верментино

Рік: 2014

Дегустаційні замітки

Колір: Винo солом'яного кольору з зеленуватим відтінком.

Аромат: Фруктово-трав'янистий, з нотками зелених фруктів.

Смак: Легкий та достатньо свіжий.

Спосіб подачі

Температура подачі: 10-12°C

З чим подавати: Рекомендовано як аперитив і до легких м'ясних страв.

Додаткова інформація

Розміщення виноградників: Галлура

Класифікація: Indicazione Geografica Tipica (IGT)

Властивості ґрунту: гранітні ґрунти з низьким вмістом глини

Врожай: 100% вручну

Технологія виробництва: традиційна для білого вина, ферментація при температурі 18 °C

Витримка: до 3 років



Про виробника Piero Mancini Angedras Frizzante

Назва: Piero Mancini

Адреса: 17 07026 OLBIA (OT) SARDEGNA - ITALIA

Вебсайт: www.pieromancini.it

Рік заснування: 1956

Кількість вин, що виробляються: 11

Кількість пляшок, що виробляються: 1500000

Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград

Площа: 100 га

Про компанію: Незважаючи на успішну кар'єру дантиста Пьєро Манчіні ніколи не припиняв наслідувати сімейну традицію та власну пристрасть до вирощування винограду та виробництва вина. Все почалось у 1960-х, коли він посадив перші сорти винограду. Вже через деякий час Пьєро став удосконалювати методи та збагачувати досвід, завідуючи різними важливими виноградниками. Так само, як набирала обертів його пристрасть до виноробства, зростала кількість сортів винограду, які він розводив. Манчіні розумів, що поєднання трьох складових - клімату-властивостей землі-винограду - було основою створення вин найвищої якості, які, в той же час, могли нести в собі властивості та унікальність місця їх виготовлення. Рішучість Пьєро Манчіні була винагороджена сповна, оскільки вже наприкінці 1970-х рр. виноробня "Piero Mancini" володіла 70-ма гектарами виноградників у одному з найбільш відомих регіонів Сардінії - Галлурі. Ділова хватка та досвід Пьєро Манчіні незабаром привели його до спеціалізації у вишуканих, високоякісних винах, які досягли заслуженого успіху та здобули місце серед найкращих вин на ринку Сардінії. На даний час компанією керують дружина Пьєро Маріса та троє їхніх дітей - Лаура, Антоніо та Алессандро - і кожен з них має визначену роль: Алессандро відповідає за торгівлю та агрономію, Антоніо - технік та менеджер з управління, а Маріса та Лаура займаються інформаційними питаннями та зв'язками з громадськістю.

Відгуки (0) Piero Mancini Angedras Frizzante

Ура! Ваш відгук буде першим:

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично
Дивіться також
Iнші товари