697 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Італія |
Регіон | П'ємонт |
Виробник | Pio Cesare |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Неббіоло |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 14,50%
Цукор: 0,6 г/л
Сорт винограду: 100% неббіоло
Рік: 2011
Колір: Гранатовий
Аромат: Густий аромат з нотами чорної вишні і чорної смородини, які повільно перетікають в смолисті ноти лакриці і прянощів.
Смак: Структурований, з виразними танінами і фруктовим характером
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: Рекомендовано до сиру чеддер, стейку з баранини.
Розміщення виноградників: Serralunga d'Alba (Ornato), Grinzane Cavour (Gustava), La Morra (Roncaglie), Barolo -Novello (Ravera).
Класифікація: Denominazione di Origine Controllata e Garantita (DOCG)
Врожай: вручную
Технологія виробництва: Вініфікація в сталевих чанах, мацерація триває близько 20 днів.
Витримка: У французькому дубі середнього випалювання протягом 3 років: 70% в бочках на 20-50 гектолітрів, 30% в барріках.
Назва: Pio Cesare
Адреса: VIALE CHERASCA 3 - 12051 ALBA (CN) ITALY
Вебсайт: www.piocesare.it
Рік заснування: 1881
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Площа: 50 га
Про компанію: Піонери виноробства П'ємонту, стовідсотково зразкові виробники Бароло і Барбареско.
Виноробня Pіo Cesare заснована в 1881 році Чезаре Піо. Він був одним з перших виноробів, які повірили в потенціал місцевих сортів винограду в П'ємонті. Єдиний міжнародний сорт, який вони вирощують - шардоне: їм цікаво робити біле, яке добре піддається витримці в бочці (рідний арнеіс для цих цілей не підходить).
З 1881 року Pіo Cesare не міняли свої етикетки. На них зображений герб Альби: юридично його використовувати не можна, але щорічно Pio Cesare звертаються до мера міста за дозволом і щороку його отримують. І це швидше гра і прояв поваги, ніж необхідність: їм не відмовляють, бо Pio Cesare - це вже частина історії і репутації регіону.
Протягом п'яти поколінь сім'я Піо Чезаре виробляла традиційні п'ємонтські вина в старовинних льохах, розташованих в центрі міста Альба. Стіни погребів датуються ще 50 р. до н.е. і сягають часів Римської Імперії. Нещодавно був споруджений новий погреб для ферментації і новий зал для витримки вина в діжках, який знаходиться на глибині 12 метрів під існуючою будівлею і Римськими стінами. У льохах є старовинні вінтажі (початку 1900-х років), а також всі вінтажі з 1950-х (доступні для продажу).
Pіo Cesare володіють понад 70 гектарами виноградників: але роблять тільки два крюшних вина il Bricco (Барбареско) і Ornato (Бароло), решта урожаю купажується.
Pio Cesare - напівтрадиціоналісти, напівмодерністи в П'ємонті: вони використовують і барріки, і ботті гранді. Парк бочок - близько 1500 штук (оновлюються близько 400 на рік).
Ура! Ваш відгук буде першим: