392 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | напівсолодке |
Тип | плодове |
Колір | червоне |
Країна | Німеччина |
Виробник | Katlenburger |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: плодове
Колір: червоне
Солодкість: напівсолодке
Алкоголь: 8,50%
Цукор: 80 г/л
Колір: Вишево-червоний
Аромат: В ароматі вина панують тонкі мотиви вишні.
Смак: Смак вина легкий, освіжаючий, гармонійний.
З чим подавати: Подавайте охолодженим у чистому вигляді, або з мінеральною водою, або у складі коктейлів.
Технологія виробництва: Katlenburger Kirschwein - вишневе плодово-ягідне вино, виготовлене шляхом ферментації соку вишні, цукру та дріжджів. Фруктові вина від Katlenburger - 100% натуральні, без ароматизаторів чи інших штучних добавок, виготовляються на власній виноробні компанії. Фруктові вина компанії не раз отримували нагороди від Німецького сільськогогосподарського товариства (DLG), зокрема золотою медаллю були відзначені: полуничне, вишневе, чорничне, смородинне, сливове, а також тернове вина.
Назва: Katlenburger
Адреса: KATLENBURGER Kellerei, GmbH & Co. KG, Osteroder Straße 12, 37191 Katlenburg, Germany
Вебсайт: http://www.katlenburger.de/
Рік заснування: 1925
Про компанію: Сімейна компанія Katlenburger Dr. Demuth, розташована у Нижній Саксонії, є однією з провідних фруктових виноробень Європи. Katlenburger переробляє сік з місцевих та з екзотичних фруктів. Асортимент компанії дуже широкий: фруктові вина і літні прохолодні напої, медовуха і коктейлі, а також фруктові глінтвейни.
Якість Katlenburger підтверджена перемогами на виставці Німецького сільськогосподарського товариства (DLG).
У 1925 році доктор Віллі Демут у своєму рідному містечку Катленбург відкрив завод для виготовлення фруктового соку і дав йому своє ім'я - Dr. Demuth. Час від часу яблучний сік починав бродити, тоді Демут взявся експериментувати, в результаті чого з'явилося перше ігристе яблучне вино Katlenburger. Незабаром після цього успішно почали продаватися різноманітні ігристі вина, наприклад, у 1927 році Katlenburger випускає інноваційне на той час полуничне ігристе вино, яке і сьогодні залишається одним із найпопулярніших продуктів компанії.
Мері Демут, дружина Віллі Демута, лікар за професією, теж виявилася «інноваційним двигуном» компанії. Мері розробила рецепт на основі плодів глоду і назвала цей еліксир - Catlenburger Clostertrunk.
У середині 60-х років відбулася перша зміна поколінь - приєднався до компанії Гюнтер Демут, син Віллі Демута. Разом з батьком він модернізував обладнання і розширив виробничі потужності. Після введення технічного контролю і оптимізації ферментації фруктових соків з'явились більш легкі, більш фруктові вина. Бутилювання теж технічно модернізували, встановили дві лінії розливу, після чого стало можливим одночасне бутилювання газованих напоїв і фруктових вин. У лабораторіях компанії створювалися нові коктейлі з тропічних фруктових соків.
В останні 10 років 20-го століття ввійшов у компанію Клаус Демут, онук засновника компанії (третє покоління). Компанія знову модернізувала виробничі потужності: розширила лінію розливу, збільшила і удосконалила винний погріб. Katlenburger почала експортувати свою продукцію закордон.
З 2000 років продукцію Katlenburger можна знайти в Австрії, Росії, Австралії і Японії.
Александр Онищенко 01.2016 |
На удивление, отличное вино. Жене и ее подругам очень понравилось! |