Вино Produttori del Barbaresco Barbaresco 1,5 л купити. Доставка вина Україна, Київ - Winetime.com.ua
Кошик порожній
Додання товару в кошик

Вино тихе червоне Produttori del Barbaresco Barbaresco 1,5 л сухе

Зовнішній вигляд та рік можуть відрізнятись
Немає товару на складах
Артикул: 91836
1,5 л
Написати відгук
Немає товару на складах
Солодкістьсухе
Типтихе
Колірчервоне
КраїнаІталія
РегіонП'ємонт
ВиробникProduttori del Barbaresco
Об'єм1,5 л
СортиНеббіоло

Доставка:

  • Самовивіз: WINETIME, пр.Бажана 1е, (м) Осокорки
  • по Києву до дверей від 1000 гривень безкоштовно
  • Експрес по Києву протягом трьох годин
  • по Україні згідно тарифів "Нової Пошти", від 1000 гривень безкоштовно
  • Адресна доставка, "Нова Пошта"

Оплата:

  • Visa/MasterCard (онлайн)
  • Готівкою при отриманні
  • Безготівковий розрахунок, рахунок-фактура
  • Подарунковими сертифікатами WINETIME

Опис Produttori del Barbaresco Barbaresco

Технічні характеристики

Тип: тихе

Колір: червоне

Солодкість: сухе

Алкоголь: 14,50%

Цукор: 2,6 г/л

Сорт винограду: 100% неббіоло

Рік: 2014

Дегустаційні замітки

Колір: Яскравий рубіново-червоний.

Аромат: Пелюстки троянд, м'ята, вишня і крейдяні тони розкриваються у експресивному букеті цього барбареско.

Смак: Barbaresco 2011 року демонструє інтригуюче поєднання виразних, дзвінких фруктових ноток (типових для цього вінтажу) нерозривно пов'язаних зі стійкими танінами. Аромати букету віддзеркалюються у смаку вина, перед тим як починають проявляти себе класичні для Неббіоло таніни. Відтінки ароматики і смаку уже розвиваються, що свідчить про не досить великий потенціал витримки, відносно не великий. Це вино підходить для тих хто не тримає дома вино більше кількох десятків років.

Спосіб подачі

Температура подачі: 16-18°C

З чим подавати: Яєчна паста, різотто, птиця, червоне м'ясо, дичина, оленина.

Додаткова інформація

Розміщення виноградників: Барбареско

Класифікація: Denominazione di Origine Controllata e Garantita (DOCG)

Властивості ґрунту: Вапняк багатий на кальцій з піщаними прожилками.

Врожай: Залежно від літньої погоди, виноград можуть збирати будь-коли, починаючи з кінця вересня і закінчуючи кінцем жовтня. Виноград для Барбареско збирають трішки швидше, ніж для Бароло. Грона збирають вручну у невеликі ящики.

Технологія виробництва: Ферментація у чанах з нержавіючої сталі при температурі 30°С, 28-ми денна мацерація на шкірочках, повна малолактична ферментація.

Витримка: 24 місяці у великих дубових діжках.



Про виробника Produttori del Barbaresco Barbaresco

Назва: Produttori del Barbaresco

Адреса: Sede legale: Via Torino, 54 12050 Barbaresco CN, I

Вебсайт: www.produttoridelbarbaresco.com

Рік заснування: 1958

Кількість вин, що виробляються: 11

Кількість пляшок, що виробляються: 500 000

Площа: 110 га

Про компанію: Кооператив Cantine Sociali був створений в 1894 році Доміціо Кавацца. Він очолював Королівську школу енології в Альбі і був жителем Барбареско. Членами кооперативу стали 9 власників виноградників, спільно вони зайнялися випуском Barbaresco в місцевому замку. Але фашистський диктат і пов'язані з ним економічні санкції не дали можливості кооперативу розвиватися і в 1920-х роках його довелося закрити.
Відродити до життя процвітаючу колись виноробню взявся священик з Барбареско, який в 1958 році об'єднав дев'ятнадцять власників кращих виноградників в кооператив Produttori del Barbaresco. На базі місцевої церкви світ побачили три перших вінтажа. Сьогодні Produttori del Barbaresco об'єднує 56 членів.
Загальна площа виноградників з Неббіоло становить близько 110 га, і кожен з виноградарів суворо контролює свою ділянку. Всього на рік кооператив випускає близько 500 000 пляшок вина, з них 40% - Барбареско, 35% - вина з витримкою (Riserva) і 25% - Неббіоло Ланге.

Відгуки (0) Produttori del Barbaresco Barbaresco

Ура! Ваш відгук буде першим:

Ваш відгук
Оценка:

Плохо Отлично
Дивіться також
Iнші товари