377 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | біле |
Країна | Іспанія |
Регіон | Пенедес |
Виробник | Celler Credo |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Шарелло |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: біле
Солодкість: сухе
Алкоголь: 12.00%
Цукор: 0,3 г/л
Сорт винограду: шарелло
Рік: 2014
Колір: Солом'яний.
Аромат: Тонкий букет, в якому перші тваринні ноти переходять в цитрусовий букет з нотами анісу.
Смак: Свіжий, мінеральний, з високою приємною кислотністю.
Температура подачі: 9-10°C
З чим подавати: Риба і морепродукти, приготовані на грилі.
Розміщення виноградників: Sant Sadurn? d'Anoia, Alt Pened?s
Класифікація: Denominaci?n de Origen (DO)
Властивості ґрунту: вапняні грунти
Врожай: Вручну.
Технологія виробництва: Celler Credo - перший біодинамічний виробник в DO Pened?s, і веде діяльність у відповідності із сертифікацією Demeter (біодинаміка) і CCPAE (органіка). Рослини між лозами ростуть вільно, регулюючи розпушування грунту, воду та дренаж. 100% без штучного поливу. Лози лікуються та зміцнюються натуральними методами. Обсяги виробництва низькі. Використовуються спеціальні еко-пляшки, які менше важать (390г). Винороб - Ton Mata. Вино кілька годин мацерували на шкірочках та гілочках і два місяці витримувалося на осаді.
Витримка: 2 місяці на осаді
Цікаво: Aloers - назва середньовічних фермерів, що володіли землею, яку обробляли. Відповідно, вони були вільні від орендної плати на цю землю. Вони говорили: «Над нами немає пана, крім Бога».
Назва: Celler Credo
Адреса: Tamarit 10, Apartat 15 Sant Sadurní d'Anoia, Barcelona, Spain
Вебсайт: http://www.cellercredo.cat/
Рік заснування: Випускає білі вина D.O. Penedès з 1991 року.
Частка винограду, що закуповується: Лише вланий виноград
Площа: 8 га
Про компанію: Celler Credo - біодинамічний і органічний проект компанії Recaredo (одного з головних виробників кави). Головна ідея - розкрити можливості автохтонного сорту шарельйо (Xarel-lo) і виробництво вина методами, якими користувалися бабусі й дідусі.
Виноробня заснована на базі маєтку La Pedra Blanca. Грунти тут вапнякові (від 4,3 до 11%) з вкрапленнями гравію. Висота виноградників - 195-210 м над рівнем моря.
Celler Credo експериментує над шарельйо з мацерацією, ферментацією в дубі, з молодими лозами і висадженими в 1940 році.
Всі виноградники вирощуються згідно з принципами біодинамічного і органічного землеробства і сертифіковані Каталонською екологічною сільськогосподарською організацією (CCPA) і Certificadora Biodinàmica Alemanya Demeter Internacional (Demeter).
Павел 09.2015 |
"Цвет, насыщенный ближе к золотистому. Аромат весёлый, напоминает фреш из груш и яблок, Вкус, густой, явно выражена спирутозность, лёгкие покалывания, во -вкусе чего -то не хватает. " |
Алексей 09.2015 |
Ароматика интересная, но вино все же довольно специфическое. Немного не хватает свежести и кислотности, что делает его немного плоским. В принципе, может понравится тем, кто любит очень мягкие и обволакивающие вина. |
Марина 09.2015 |
Изначально чувствуется микс ароматов фруктов и цветов, но после первого глотка, аромат притупляется. Ничего особенного. |
Киричук Надія 09.2015 |
немножно животинки (но очень быстро улетучивается), намек на ананас под толстым слоем сена и тертой морковки с яблоком. Вину явно не хватает кислотности. Вкус плоский, неинтересный. |