367 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | біле |
Країна | Іспанія |
Регіон | Пенедес |
Виробник | Celler Credo |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Шарелло |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: біле
Солодкість: сухе
Алкоголь: 12,00%
Цукор: 1,5 г/л
Сорт винограду: шарелло
Рік: 2013
Колір: Солом'яний.
Аромат: Яскраві ноти дріжджів, моченого яблука, з натяком на мінеральність.
Смак: Свежее, яркое, минеральное, трішке солонувате.
Температура подачі: 6-8°C
З чим подавати: До закусок і риби і морепродуктів, смажених на грилі або в паніровці.
Розміщення виноградників: Sant Sadurn? d'Anoia, Alt Pened?s
Класифікація: Denominaci?n de Origen (DO)
Властивості ґрунту: вапняні грунти
Врожай: Вручну.
Технологія виробництва: Celler Credo - перший біодинамічний виробник в DO Pened?s, і веде діяльність у відповідності із сертифікацією Demeter (біодинаміка) і CCPAE (органіка). Рослини між лозами ростуть вільно, регулюючи розпушування грунту, воду та дренаж. 100% без штучного поливу. Лози лікуються та зміцнюються натуральними методами. Обсяги виробництва низькі. Використовуються спеціальні еко-пляшки, які менше важать (390г). Винороб - Ton Mata. Виноград зібраний з виноградників, посаджених у 1940 році. Вино без сульфітів, без фільтрації. Ферментація проходила в дубових бочках, а потім вино на місяць залишили в дубі. Може містити натуральний осад (пластівці), що не впливає на якість вина. Всього випущено 1 750 пляшок.
Цікаво: Capficat - символічна назва, що означає гілочку лози, яку не відрізаючи від материнської «ховають» під землю, щоб з неї проросла нова лоза.
Назва: Celler Credo
Адреса: Tamarit 10, Apartat 15 Sant Sadurní d'Anoia, Barcelona, Spain
Вебсайт: http://www.cellercredo.cat/
Рік заснування: Випускає білі вина D.O. Penedès з 1991 року.
Частка винограду, що закуповується: Лише вланий виноград
Площа: 8 га
Про компанію: Celler Credo - біодинамічний і органічний проект компанії Recaredo (одного з головних виробників кави). Головна ідея - розкрити можливості автохтонного сорту шарельйо (Xarel-lo) і виробництво вина методами, якими користувалися бабусі й дідусі.
Виноробня заснована на базі маєтку La Pedra Blanca. Грунти тут вапнякові (від 4,3 до 11%) з вкрапленнями гравію. Висота виноградників - 195-210 м над рівнем моря.
Celler Credo експериментує над шарельйо з мацерацією, ферментацією в дубі, з молодими лозами і висадженими в 1940 році.
Всі виноградники вирощуються згідно з принципами біодинамічного і органічного землеробства і сертифіковані Каталонською екологічною сільськогосподарською організацією (CCPA) і Certificadora Biodinàmica Alemanya Demeter Internacional (Demeter).
Ура! Ваш відгук буде першим: