327 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | напівсухе |
Тип | тихе |
Колір | біле |
Країна | Франція |
Регіон | Ельзас |
Виробник | Roi Dagobert |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Рислінг |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: біле
Солодкість: напівсухе
Алкоголь: 12,00%
Цукор: 5,5 г/л
Сорт винограду: 100% рислінг
Рік: 2012
Колір: Вино має солом’яний колір.
Аромат: Фруктовий, з нотками ожини, персика та груші.
Смак: М’який, збалансований, стійкий.
Температура подачі: 10-12°C
З чим подавати: Рекомендовано до ельзаської піци з беконом і карамелізованою цибулею.
Розміщення виноградників: Ельзас
Класифікація: Appellation d'Origine Controlee (AOC)
Властивості ґрунту: мергелево-вапнисті ґрунти
Врожай: 100% вручну
Технологія виробництва: Виноград збирають на стадії оптимальної зрілості, потім м'яко розчавлюють у пневматичному пресі. Далі солодкий сік декантують протягом 24 год для видалення усіх домішок. Ферментація відбувається у чанах з нержавіючої сталі при контрольованій температурі 19°С для збереження найбільш витончених ароматів
Витримка: Це вино витримується на осаді, який додає йому повнотілості та складного смаку
Назва: Cave du Roi Dagobert
Адреса: Route de Scharrachbergheim 67310 TRAENHEIM,France
Вебсайт: www.cave-dagobert.com
Рік заснування: 1952
Площа: 1000 га
Про компанію: Історія маєтку Cave du Roi Dagobert (Погріб Короля Дагобера) бере свій початок з 1952 року, коли в важкі післявоєнні часи на місці старовинного замку була заснована виноробня. Тоді у її власності було лише 70 гектарів виноградників, а сьогодні це потужний кооператив з 250 членів в 20 комунах Ельзасу (в тому числі - Grand Cru), який володіє 1000 гектарів виноградників.
Назвою виноробня завдячує своєму географічному положенню: вона знаходиться в межах володінь династії Мировінгів. В VII столітті, якому належать перші посилання на виноробство в цьому регіоні, тут правив король Дагобер ІІ із цієї франкської династії. Ім'я Dagobert означає «той, що сяє, як день».
Мнухин Павел Вячеславович 08.2015 |
"Рислинг, был бензольным, ещё немного цитрусов в мармеладе, вкус ровный, интенсивный, кислонтность, минеральность, длительное послевкусие. Вроде бы все классно, но чего - то не хватает, " |
Валентина 07.2014 |
Старые лозы и выдержка на осадке дают этому вину так, любимые "рислингоманами" бензольные тона. Назовем его красиво: персик в мазуте! Структура вина становиться более маслянистой, сладковатой, но по сахару - сухой. Если ещё добавить отличное сочетание цены и качества получите отличный напиток |