197 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | біле |
Країна | Італія |
Регіон | Сицилія |
Виробник | Tasca d'Almerita |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Грілло |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: біле
Солодкість: сухе
Алкоголь: 13,50%
Цукор: 1,2 г/л
Сорт винограду: 100% грілло
Рік: 2011
Колір: Яскраво-жовтий із зеленуватими відблисками.
Аромат: Цитрус, шавлія та зелене яблуко.
Смак: Дуже освіжаючий і стійкий, питкий і достатньо мінеральний.
Температура подачі: 10-12°C
З чим подавати: Чудово поєднується зі стравами на основі риби та морепродуктами.
Розміщення виноградників: Маєток Перніче - Монреале
Класифікація: Indicazione Geografica Tipica (IGT)
Властивості ґрунту: Глина.
Технологія виробництва: Ферментація відбувається при температурі 16°C і триває 15 днів. Сусло не проходить малолактичну ферментацію.
Витримка: 4 місяці на осаді у чанах з нержавіючої сталі.
Назва: Tasca d'Almerita
Адреса: Via dei Fiori, 13 - 90129 Palermo
Вебсайт: www.tascadalmerita.it
Кількість вин, що виробляються: 30
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Площа: 600 га
Про компанію: Аристократична сім'я Таска д'Альмеріта (Tasca d'Almerita)- одна з ключових виноробів Сицилії. Їх перший виноградник при маєтку Регаліалі (Regaleali), який був закладений ще в 1800 році, сьогодні складає біля 490 га.
Після Другої світової війни, коли всі сицилійські винороби виготовляли вино з балку (тобто закуповували виноматеріали з інших регіонів), Таска д'Альмеріта була єдиною, хто сфокусувався на власному виноробстві.
З допомогою п'ємонтського енолога Еціо Рівелла (Ezio Rivella) Таска випустили ряд вин, серед яких була і лінійка комерційно успішних Regaleali Rosso и Bianco. Пізніше, в 1970 році виноробня випустила знакове вино з Неро д'Авола. Сьогодні вони вирощують біля 20 сортів винограду(і автохтонні, і міжнародні).
Альберто Таска д'Альмеріта (Alberto Tasca d'Almerita), який керує сімейним виноробним бізнесом біля 10 років, купив 2 нових маєтки: Tascante на схилах Етни (там виготовляють білі та червоні вина) та Capo Faro на Ліпарських островах, де побудували СПА-курорт та роблять солодку і суху Мальвазію. Всього сім'ї зараз належить 5 виноробень: Villa Tasca в Палермо відома своєю сірою, а на острові Мотія (Mozia) Таска д'Альмеріта займається експериментальним виноробством неподалік від Фінікійських розкопок. «Ми працюємо на 5 різних терруарах, тому маємо можливість вчитись на кожному з них», - каже Альберто.
8 поколінь сім'ї пропагували ідею «все можна зробити своїми руками», тому вони стали першопрохідцями у впровадженні нових технологій в культивації винограду та виноробстві. З кінця 19 сторіччя компанія постійно набирала обертів і змогла створити продуктивну модель бізнесу. Зараз Tasca d'Almerita має понад 600 га землі, засадженої виноградниками, та експортує свою продукцію на чотири континенти. Вона гостинно приймає відвідувачів, що бажають відпочити на двох з найпопулярніших курортів Сицилії. На 5 маєтках компанії постійно працює 70 чоловік та 200 сезонних працівників.
Ура! Ваш відгук буде першим: