457 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | біле |
Країна | Італія |
Регіон | Сицилія |
Виробник | Tasca d'Almerita |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: біле
Солодкість: сухе
Алкоголь: 14,00%
Цукор: 1,9 г/л
Сорт винограду: віоньє, семільйон, совіньйон блан
Рік: 2009
Колір: Яскравий солом'яний.
Аромат: Складний аромат, що поєднує в собі ноти екзотичних фруктів, грейпфруту, цвіту цитрусових та білих квітів.
Смак: Структурований, виразний, м'який і сухий. Чудово освіжає та має приємний післясмак.
Температура подачі: 10-12°C
З чим подавати: Чудово поєднується зі стравами на основі риби та морепродуктами.
Розміщення виноградників: Маєток Перніче - Монреале
Класифікація: Indicazione Geografica Tipica (IGT)
Властивості ґрунту: Пісок і глина.
Технологія виробництва: Ферментація відбувається при температурі 18°C і триває 15 днів. Сусло не проходить малолактичну ферментацію.
Витримка: 4-5 місяців на осаді у чанах з нержавіючої сталі.
Назва: Tasca d'Almerita
Адреса: Via dei Fiori, 13 - 90129 Palermo
Вебсайт: www.tascadalmerita.it
Кількість вин, що виробляються: 30
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Площа: 600 га
Про компанію: Аристократична сім'я Таска д'Альмеріта (Tasca d'Almerita)- одна з ключових виноробів Сицилії. Їх перший виноградник при маєтку Регаліалі (Regaleali), який був закладений ще в 1800 році, сьогодні складає біля 490 га.
Після Другої світової війни, коли всі сицилійські винороби виготовляли вино з балку (тобто закуповували виноматеріали з інших регіонів), Таска д'Альмеріта була єдиною, хто сфокусувався на власному виноробстві.
З допомогою п'ємонтського енолога Еціо Рівелла (Ezio Rivella) Таска випустили ряд вин, серед яких була і лінійка комерційно успішних Regaleali Rosso и Bianco. Пізніше, в 1970 році виноробня випустила знакове вино з Неро д'Авола. Сьогодні вони вирощують біля 20 сортів винограду(і автохтонні, і міжнародні).
Альберто Таска д'Альмеріта (Alberto Tasca d'Almerita), який керує сімейним виноробним бізнесом біля 10 років, купив 2 нових маєтки: Tascante на схилах Етни (там виготовляють білі та червоні вина) та Capo Faro на Ліпарських островах, де побудували СПА-курорт та роблять солодку і суху Мальвазію. Всього сім'ї зараз належить 5 виноробень: Villa Tasca в Палермо відома своєю сірою, а на острові Мотія (Mozia) Таска д'Альмеріта займається експериментальним виноробством неподалік від Фінікійських розкопок. «Ми працюємо на 5 різних терруарах, тому маємо можливість вчитись на кожному з них», - каже Альберто.
8 поколінь сім'ї пропагували ідею «все можна зробити своїми руками», тому вони стали першопрохідцями у впровадженні нових технологій в культивації винограду та виноробстві. З кінця 19 сторіччя компанія постійно набирала обертів і змогла створити продуктивну модель бізнесу. Зараз Tasca d'Almerita має понад 600 га землі, засадженої виноградниками, та експортує свою продукцію на чотири континенти. Вона гостинно приймає відвідувачів, що бажають відпочити на двох з найпопулярніших курортів Сицилії. На 5 маєтках компанії постійно працює 70 чоловік та 200 сезонних працівників.
Анастасия 03.2015 |
Очень интересный аромат у вина: фрукты, цветы, мёд, а вкус не такой "легковерный" как может показаться. Густой, крепкий, насыщенный. Послевкусия приятное |