527 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Чилі |
Регіон | Долина Качапоал |
Виробник | Santa Ema |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Карменер |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 14,00%
Цукор: 2,49 г/л
Сорт винограду: 100% карменер
Рік: 2011
Колір: Насичений пурпуровий.
Аромат: Збалансований аромат черешень, трав, чорного перцю та шоколаду.
Смак: Повнотілий та приємний, з довгим фруктовим післясмаком.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: Ідеально підійде до пасти, м'яса, запіканок, сирів та тушкованих овочів.
Властивості ґрунту: грунт високої солоності, спричиненої зрошенням з річки Maйпo, і з низьким рівнем калію, що безпосередньо впливає на якість виноградної лози
Врожай: кінець квітня - початок травня
Технологія виробництва: Після віджиму винограду відбувається алкогольна ферментація при контрольованій температурі. Під час неї здійснюються щоденні інтенсивні перекачування виноматеріалу з метою екстракції всіх можливих природних ароматів, смакових якостей та поліфенолів.
Витримка: 100% вина витримується у дубових діжках (8 місяців) та мінімум 4 місяці у пляшці.
Назва: Santa Ema
Адреса: Izaga 1096 - Casilla 17 - CP 9790270 - Isla de Maipo - Chile
Вебсайт: www.santaema.cl
Рік заснування: 1956
Кількість вин, що виробляються: 18
Кількість пляшок, що виробляються: 12500000
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Площа: 500 га
Про компанію: Власники Santa Ema, сімейство Павоне, - винороби в третьому поколінні. Засновник виноробні, Дон Педро Павоне Вогліно, був відважним італійським льотчиком, який в пошуках нових відчуттів і кращого життя в 1917 році оселився в Чилі, одружився на місцевій красуні і зайнявся виноробством. Родина Павоне посадила свої перші виноградники в долині Майпо в 1931 році, а чотири роки по тому, був зібраний перший врожай і Дон Педро з сином Феліксом вирішили заснувати власну виноробню, яка сьогодні відома як Santa Ema. Виноробня успішно займається виробництвом вин з білих і червоних сортів, а система управління якістю завжди спрямована на збереження стандартів якості, а не на кількість.
Ура! Ваш відгук буде першим: