327 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | біле |
Країна | Франція |
Регіон | Бургундія |
Виробник | Simonnet-Febvre |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Шардоне |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: біле
Солодкість: сухе
Алкоголь: 12,50%
Цукор: 0,63 г/л
Сорт винограду: 100% шардоне
Рік: 2013
Колір: Чарівний, сяючий золотистий колір зі зеленуватими відблисками.
Аромат: Багатий і складний букет відзначається приємними і м'якими квітково-мінеральними тонами.
Смак: Вино має прекрасну структуру смаку, відзначається мінеральністю і чарівними типовими нотками шардоне. Гармонійне вино, яке не тільки вишукане і елегантне, а й має хорошу насичену палітру ароматів.
Температура подачі: 10-12°С
З чим подавати: Найкраще смакує охолодженим з устрицями, молюсками, рибою та козячим сиром.
Розміщення виноградників: Шаблі - найбільший апеласьйон, він охоплює 2900 гектарів виноградників. Тут вино виробляється усюди і на схилах пагорбів і на рівній поверхності, тому існує величезне різномаїття вин Шаблі.
Класифікація: Appellation d'Origine Contr?l?e (AOC)
Властивості ґрунту: Мергель і вапняк.
Врожай: 100% вручну
Технологія виробництва: Вініфікація відбувається у чанах з нержавіючої сталі при температурі 16°-19°C.
Витримка: 6-10 місяців на осаді у чанах з нержавіючої сталі.
Назва: Simonnet-Febvre
Адреса: 9 Avenue d'Oberwesel 89800 Chablis
Вебсайт: www.simonnet-febvre.com
Рік заснування: 1840
Кількість вин, що виробляються: 29
Площа: 3.7 га
Про компанію: Виноробня “Simonnet-Febvre” була заснована у 1840 році Жаном Фебре – виробником дубових діжок з містечка Монбард. З самого початку вона стала відомою завдяки ігристим винам з сорту винограду Шардоне, які сьогодні мають назву «Cr?mant de Bourgogne». З роками сім’я Фебре придбала кілька ділянок у Шаблі, і сьогодні має у власності 9 акрів, які охоплюють найкращі виноградники зони, зокрема «Les Preuses», «Mont de Milieu» та ін. У 2003 році компанію “Simonnet-Febvre” викупила «Maison Louis Latour». Відтоді виноробню було повністю оновлено в плані обладнання та устаткування, встановлено нові чани з нержавіючої сталі і пневматичні преси. Виноградники теж не залишились поза увагою. На них почали використовувати такі ж прийоми, як і на 125-акровому «C?te d’Or» Латурів. «Maison Louis Latour» також найняла нового винороба – Жана-Філіпа Аркамбода – для керівництва виробничим процесом.
Ура! Ваш відгук буде першим: