647 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | брют |
Тип | ігристе |
Колір | біле |
Країна | Франція |
Регіон | Бургундія |
Виробник | Simonnet-Febvre |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Шардоне |
Доставка:
Оплата:
Тип: ігристе
Колір: біле
Солодкість: брют
Алкоголь: 12,00%
Цукор: 6 г/л
Сорт винограду: 100% шардоне
Колір: Солом'яний.
Аромат: Витончений і насичений, з нотами білих квітів і стиглих фруктів.
Смак: Гармонійно збалансоване вино з дрібними бульбашками, стійкою піною і чудовим тривалим післясмаком.
Температура подачі: 6-8°C
З чим подавати: Найкраще смакує як охолоджений аперитив.
Розміщення виноградників: Шаблі
Класифікація: Appellation d'Origine Controlee (AOC)
Властивості ґрунту: Глина і вапняк.
Врожай: 100% вручну
Технологія виробництва: Традиційний метод виробництва ігристих вин. Друга ферментація відбувається у пляшці. Після додавання експедиційного лікеру рівень залишкового цукру становить 6 г/л.
Витримка: Мінімум 9 місяців на осаді та 2-3 роки в пляшці
Назва: Simonnet-Febvre
Адреса: 9 Avenue d'Oberwesel 89800 Chablis
Вебсайт: www.simonnet-febvre.com
Рік заснування: 1840
Кількість вин, що виробляються: 29
Площа: 3.7 га
Про компанію: Виноробня “Simonnet-Febvre” була заснована у 1840 році Жаном Фебре – виробником дубових діжок з містечка Монбард. З самого початку вона стала відомою завдяки ігристим винам з сорту винограду Шардоне, які сьогодні мають назву «Cr?mant de Bourgogne». З роками сім’я Фебре придбала кілька ділянок у Шаблі, і сьогодні має у власності 9 акрів, які охоплюють найкращі виноградники зони, зокрема «Les Preuses», «Mont de Milieu» та ін. У 2003 році компанію “Simonnet-Febvre” викупила «Maison Louis Latour». Відтоді виноробню було повністю оновлено в плані обладнання та устаткування, встановлено нові чани з нержавіючої сталі і пневматичні преси. Виноградники теж не залишились поза увагою. На них почали використовувати такі ж прийоми, як і на 125-акровому «C?te d’Or» Латурів. «Maison Louis Latour» також найняла нового винороба – Жана-Філіпа Аркамбода – для керівництва виробничим процесом.
павел 11.2017 |
элегантно, гладко, питко. Отличный перляж. Хорошая кислотность. |
Павел 01.2017 |
Гутсто обильно, кремово- хлебово. |
Мнухин Павел Вячеславович 12.2015 |
Креман, достаточно сдержан, игра пузырьков длительная, аромат мягкий. Более зрелый, без спелых яблок, но и без хлеба. Явно чувствуется шардоне со своимми персиками и ананасами. В нем много соломы и крема. Вкус сбалансированный, мягкий, с приятным послевкусием. Отличная цена |
Марина 12.2015 |
Интерессное. Аромат, вкус смягчен фруктовыми тонами, есть баланс. И что важно разнообразен.!Мне понравилось! Буду брать. |
Надя 12.2015 |
Утонченный красивый аромат, постоянно развивается и меняется: легкие тона выпечки, сменяющейся фруктами затем - орешки, потом выпечка, айва и цитрусы. Вкус также очень понравился: с фруктовой сладостью, сбалансированной и приятной кислотностью. Впечатлило и влюбило. |