287 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | солодке |
Тип | плодове |
Колір | біле |
Країна | Німеччина |
Виробник | Choya Umeshu |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: плодове
Колір: біле
Солодкість: солодке
Алкоголь: 10,00%
Цукор: 155,4 г/л
Колір: Золотисто-жовтий
Аромат: В букеті цього вина відображаються делікатні фруктові нюанси.
Смак: Смак легкий, солодкуватий, з соковитим фруктовим післясмаком.
Температура подачі: 10-11°С
З чим подавати: Найкраще смакує як аперитив, або у супроводі до суші, легких десертів, сирів з фруктами, легких голубих сирів. Це вино п'ють охолодженим, з кубиками льоду, або використовують як основу для коктейлю.
Технологія виробництва: Традиційне японське вино вироблене на основі плодів уме. Цей плід містить калій, магній, кальцій і клітковину. Таким чином, це не тільки смачний, але і корисний напій. Choya Superior - це натуральне фруктове вино із плодів уме без штучних барвників, ароматизаторів чи консервантів.
Назва: Choya Umeshu
Адреса: 160-1 Komagatani, Habikino-shi, Osaka 583-0841, Japan
Вебсайт: www.choya.com
Рік заснування: 1962
Про компанію: Історія компанії Choya почалася в 1914 році, коли вперше була посаджена ... виноградна лоза. Більш того, аж до закінчення Другої Світової війни компанія спеціалізувалася тільки на виноградних винах, але після закінчення війни власники компанії виявили, що в умовах відкритості світовому ринку їх продукція майже не конкурентоспроможна. У повоєнний час Choya спробувала свої сили у виготовленні бренді, але зазнала невдачі, і тоді було вирішено спеціалізуватися на традиційних японських напоях, насамперед сливовій настоянці на основі плодів унікальної рослини Уме і саке. Успіх перевершив всі очікування, продукція швидко завоювала визнання на місцевому, а потім і на міжнародному ринку. Компанія Choya присвятила дереву Уме «гастрономічну» поему, так як своєю всесвітньою популярністю вона зобов'язана саме напою Умешу - це класичний напій з фруктів Уме з відмінно збалансованим співвідношенням солодокості та кислотності і незвичайно насиченим ароматом. Фруктовий лікер Умешу виробляється при настоюванні цілих плодів Уме (як мінімум 1 рік) з фруктовим спиртом і додаванням цукру для витягнення усіх унікальних інгредієнтів. Його м'який смак і вишуканий аромат появляються завдяки натуральному процесу повільної ферментації. Своїм міжнародним визнанням компанія також зобов'язана відмінній якості продукції та багатому асортименту, який постійно розширюється. Сьогодні Choya Umeshu - визнаний світовий лідер у виробництві фруктових настоянок і цілющих напоїв з Країни Вранішнього Сонця.
Ура! Ваш відгук буде першим: