157 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Тип | лікер |
Країна | Японія |
Регіон | Вакаяма |
Виробник | Choya Umeshu |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Алкоголь: 15%
Об'єм: 0,75 л
Дегустації: Лікер світлого золотистого кольору. Choya Umeshu відрізняється приємним фруктовим ароматом, в якому ледь вловимі ноти мигдалю. Лікер володіє добре збалансованим освіжаючим смаком, в якому гармонійно поєднуються кислі і солодкі відтінки. Напій рекомендується вживати як аперитив або дижестив. Лікер також відмінно поєднується з содовою, зеленим чаєм або льодом.
Технологія виробництва: Умешу - це традиційний японський лікер, приготований з фруктів уме. Приємний збалансований кисло-солодкий смак з екзотичними ароматами японського уме досягаються шляхом повільного настоювання цільних плодів з кісточкою. Своєю пікантною кислинкою Умешу зобов'язаний великому вмісту лимонної кислоти у фрукті, а особлива свіжість викликає прилив апетиту. Умешу також містить яблучну і янтарну кислоти. Якщо Ви втомилися, підбадьоритеся за допомогою цього лікеру. Настоювання уме на спирту допомагає витягти смак і аромат не тільки з м'якоті плоду, але і з його кісточки і ядерця. Це означає, що Ви насолоджуєтеся екстрактом з усіх складових плода уме. Такий трудомісткий процес виробництва домашнього за стилем CHOYA Умешу дає цьому лікеру відмітний фруктовий букет з ароматом мигдалю і марципану.
Назва: Choya Umeshu
Адреса: 160-1 Komagatani, Habikino-shi, Osaka 583-0841, Japan
Вебсайт: www.choya.com
Рік заснування: 1962
Про компанію: Історія компанії Choya почалася в 1914 році, коли вперше була посаджена ... виноградна лоза. Більш того, аж до закінчення Другої Світової війни компанія спеціалізувалася тільки на виноградних винах, але після закінчення війни власники компанії виявили, що в умовах відкритості світовому ринку їх продукція майже не конкурентоспроможна. У повоєнний час Choya спробувала свої сили у виготовленні бренді, але зазнала невдачі, і тоді було вирішено спеціалізуватися на традиційних японських напоях, насамперед сливовій настоянці на основі плодів унікальної рослини Уме і саке. Успіх перевершив всі очікування, продукція швидко завоювала визнання на місцевому, а потім і на міжнародному ринку. Компанія Choya присвятила дереву Уме «гастрономічну» поему, так як своєю всесвітньою популярністю вона зобов'язана саме напою Умешу - це класичний напій з фруктів Уме з відмінно збалансованим співвідношенням солодокості та кислотності і незвичайно насиченим ароматом. Фруктовий лікер Умешу виробляється при настоюванні цілих плодів Уме (як мінімум 1 рік) з фруктовим спиртом і додаванням цукру для витягнення усіх унікальних інгредієнтів. Його м'який смак і вишуканий аромат появляються завдяки натуральному процесу повільної ферментації. Своїм міжнародним визнанням компанія також зобов'язана відмінній якості продукції та багатому асортименту, який постійно розширюється. Сьогодні Choya Umeshu - визнаний світовий лідер у виробництві фруктових настоянок і цілющих напоїв з Країни Вранішнього Сонця.
Ура! Ваш відгук буде першим: