527 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Італія |
Регіон | Тоскана |
Виробник | Tolaini |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 13,50%
Цукор: 1 г/л
Сорт винограду: 75% каберне совіньйон, 20% санджовезе, 5% каберне фран
Рік: 2011
Колір: Рубіновий.
Аромат: З нотами червоних фруктів, черешні, лакриці, чайного листа і ванілі.
Смак: М'який, насичений, з бархатними танінами і стійким післясмаком.
Температура подачі: 17-18°C
З чим подавати: До тушкованого м'яса, салямі і зрілих сирів.
Розміщення виноградників: Chianti Classico
Властивості ґрунту: Вапно і глина з гравієм.
Врожай: Ручний збір урожаю.
Технологія виробництва: Ферментація при контрольованій температурі протягом 30 днів. Малолактична ферментація у французький дубових барріках (70% нових та 30% - один рік).
Витримка: 16 місяців у барріках, 12 місяців у пляшці.
Назва: Tolaini
Адреса: Strada Provinciale 9 di Pievasciata, 28
Вебсайт: www.tolaini.it
Рік заснування: 1998
Кількість вин, що виробляються: 4
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Площа: 65 га
Про компанію: П’єр Луї Толайні – засновник та ідейний натхненник виноробні «Tolaini» - будучи ще юнаком, якого бідність змусила шукати кращої долі, покинув Тоскану і переїхав в Америку, проте твердо вірив, що одного дня повернеться додому, купить ділянку землі і буде виготовляти по-справжньому велике вино. Енергія і пристрасть П’єра Луї допомогли йому збудувати одну з найкращих транспортно-логістичних компаній Північної Америки. Через майже півстоліття він повернувся додому і зайнявся омріяною справою. 4 роки невпинних пошуків ідеального місця для вирощування винограду привели його до К’янті Классіко, до престижної зони Кастельново Берарденья і маєтків Монтебельйо та Сан-Джованні. Коли П’єр Луї вперше ступив на виноградник у формі амфітеатру в Монтебельйо, він зрозумів, що знайшов чудовий баланс ґрунтово-кліматичних умов.
Ура! Ваш відгук буде першим: