667 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Італія |
Регіон | Тоскана |
Виробник | Tolaini |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 14,50%
Цукор: 1 г/л
Сорт винограду: 85% санджовезе, 15% мерло
Рік: 2014
Колір: Рубіновий.
Аромат: З нотами лісових ягід, лакриці, ванілі та екзотичних прянощів.
Смак: Терпкий, гармонійний і стійкий.
Температура подачі: 16-17°C
З чим подавати: До коннеллоні зі шпинатом і фетою.
Розміщення виноградників: Chianti Classico
Класифікація: Indicazione Geografica Tipica
Властивості ґрунту: Вапно і глина з гравієм.
Врожай: Ручний збір урожаю.
Технологія виробництва: Ферментація при контрольованій температурі протягом 20-25 днів. Малолактична ферментація у французьких дубових бочках та французькі дубових барріках (20% нових та 80% - однорічних
Витримка: 6 місяців на осаді в дубі, 8 місяців в бариках та 12 місяців в пляшці
Цікаво: Al Passo - маленький круглий ліс на пагорбах Толаіні, в якому раніше полювали поміщики за допомогою спеціально навчених птахів, які заманювали здобич.
Назва: Tolaini
Адреса: Strada Provinciale 9 di Pievasciata, 28
Вебсайт: www.tolaini.it
Рік заснування: 1998
Кількість вин, що виробляються: 4
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Площа: 65 га
Про компанію: П’єр Луї Толайні – засновник та ідейний натхненник виноробні «Tolaini» - будучи ще юнаком, якого бідність змусила шукати кращої долі, покинув Тоскану і переїхав в Америку, проте твердо вірив, що одного дня повернеться додому, купить ділянку землі і буде виготовляти по-справжньому велике вино. Енергія і пристрасть П’єра Луї допомогли йому збудувати одну з найкращих транспортно-логістичних компаній Північної Америки. Через майже півстоліття він повернувся додому і зайнявся омріяною справою. 4 роки невпинних пошуків ідеального місця для вирощування винограду привели його до К’янті Классіко, до престижної зони Кастельново Берарденья і маєтків Монтебельйо та Сан-Джованні. Коли П’єр Луї вперше ступив на виноградник у формі амфітеатру в Монтебельйо, він зрозумів, що знайшов чудовий баланс ґрунтово-кліматичних умов.
Ура! Ваш відгук буде першим: