997 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Італія |
Регіон | Тоскана |
Виробник | Tolaini |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Санджовезе |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 14,50%
Цукор: 1 г/л
Сорт винограду: 100% санджовезе
Рік: 2013
Колір: рубіновий
Аромат: Виразні ноти вишень, тютюну, шкіри і натяки на лакрицю і прянощі.
Смак: Елегантні таніни чудово балансують з фруктами, підкресленими гармонійною кислотністю, і роблять вино структурованим і потужним. Тривалий приємний післясмак.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: Чудово поєднується з дичиною, тушеними овочами, трюфелями та витриманими сирами.
Розміщення виноградників: К'янті Классіко
Класифікація: Denominazione di Origine Controllata e Garantita (DOCG)
Властивості ґрунту: Вапняк, глина, гравій.
Врожай: Виноград збирають вручну.
Технологія виробництва: Після збору врожаю виноград попередньо сортують на винограднику, а потім на сортувальному столі на виноробні. Далі його відділяють від гребенів і поміщають частково у чани з нержавіючої сталі та частково у французькі дубові діжки. Температура в чані контролюється за допомогою комп'ютера. Сусло контактує зі шкірками протягом 20 днів з регулярним перемішуванням кожних 8 год., а також щотижневим перекачуванням. Далі відбувається коротка мацерація.
Витримка: Вино витримується протягом 12 місяців у дубових діжках, з яких 6 місяців - на осаді, а також 6 місяців у чанах з нержавіючої сталі і ще 6 у пляшках.
Назва: Tolaini
Адреса: Strada Provinciale 9 di Pievasciata, 28
Вебсайт: www.tolaini.it
Рік заснування: 1998
Кількість вин, що виробляються: 4
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Площа: 65 га
Про компанію: П’єр Луї Толайні – засновник та ідейний натхненник виноробні «Tolaini» - будучи ще юнаком, якого бідність змусила шукати кращої долі, покинув Тоскану і переїхав в Америку, проте твердо вірив, що одного дня повернеться додому, купить ділянку землі і буде виготовляти по-справжньому велике вино. Енергія і пристрасть П’єра Луї допомогли йому збудувати одну з найкращих транспортно-логістичних компаній Північної Америки. Через майже півстоліття він повернувся додому і зайнявся омріяною справою. 4 роки невпинних пошуків ідеального місця для вирощування винограду привели його до К’янті Классіко, до престижної зони Кастельново Берарденья і маєтків Монтебельйо та Сан-Джованні. Коли П’єр Луї вперше ступив на виноградник у формі амфітеатру в Монтебельйо, він зрозумів, що знайшов чудовий баланс ґрунтово-кліматичних умов.
Ура! Ваш відгук буде першим: