547 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | рожеве |
Країна | Іспанія |
Регіон | Пенедес |
Виробник | Masia Vallformosa |
Об'єм | 0,75 л |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: рожеве
Солодкість: сухе
Алкоголь: 13,00%
Цукор: 1 г/л
Сорт винограду: 70% гарнача, 30% самсо
Рік: 2010
Колір: Насичений рожевий.
Аромат: Свіжий, фруктовий, з нотками малини і суниці.
Смак: Збалансований і достатньо гармонійний.
Температура подачі: 8-12°C
З чим подавати: Рекомендовано до запеченої морської риби та легкої м'ясної нарізки.
Розміщення виноградників: Нижній та Середній Пенедес
Класифікація: Denominacion de Origen (DO)
Властивості ґрунту: Вапняковий грунт
Врожай: Вручну та механічним способом. Гарнача - 1 тиждень вересня, Самсо - середина вересня
Технологія виробництва: Мацерація на шкірках протягом 24 годин. Ферментація в чанах з нержавіючої сталі при контрольованій температурі 16-18°C
Назва: Masia Vallformosa
Адреса: La Sala 45, 08735 Vilobi del Penedes, Spain
Вебсайт: www.vallformosa.es
Рік заснування: 1865
Кількість пляшок, що виробляються: 15000000
Частка винограду, що закуповується: 0 (100% власний виноград)
Площа: 9000 га
Про компанію: Vallformosa - 100% сімейна виноробня, заснована в 1865 році в Вілобі дель Пенедес. Зараз вона управляється 5-им поколінням сім'ї Доменеш. Це головна виноробня в сім'ї (4-та за величиною з 250 в Пенедесі), але Доменешам належать ще інші виноробні в регіонах Кава, Каталонія і Ріоха.
Близько 90% всієї продукції експортується в 55 країн світу (Європа, Америка, Азія).
Vallformosa вирощує 15 іспанських сортів винограду: це і молоді лози (їх урожай використовують для базових лінійок вина), і 50-річні (наприклад, лінійка Collection). Урожай з лоз 7-8 років не вініфікують, а продають іншим виноробням. Vallformosa використовує власний штам дріжджів, виведених в їх лабораторії. Раніше цей штам продавали й іншим виробникам, але зараз вирішено використовувати його тільки для власних потреб, щоб зберегти власний стиль і характер вин.
Головний енолог - Xavi Pons.
Ура! Ваш відгук буде першим: