287 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | біле |
Країна | Чилі |
Регіон | Сан-Антоніо |
Виробник | Polkura |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Совіньйон блан |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: біле
Солодкість: сухе
Алкоголь: 14%
Цукор: 2 г/л
Сорт винограду: 100% совіньйон блан
Рік: 2019
Колір: Блідо-жовтий із зеленуватими відблисками.
Аромат: квітково-фруктовий
Смак: освіжаючий, достатньо легкий
Температура подачі: 10-12°C
З чим подавати: Насолоджуйтесь цим вином в якості аперитиву або у супроводі морепродуктів чи риби.
Розміщення виноградників: Лейда
Класифікація: Denominacion de Origen (DO)
Властивості ґрунту: Суглинок з елементами граніту.
Врожай: Виноград збирають вручну у квітні.
Технологія виробництва: Виноград відділяють від гребенів і пресують. Потім відбувається холодне вимочування протягом 6 годин при температурі 8-11°C. Ферметація відбувається при температурі 17°C. 7-10 днів триває алкогольна ферментація.
Витримка: 14 тижнів у французьких дубових діжках (5%) і в чанах з нержавіючої сталі.
Назва: Polkura
Адреса: Av. Kennedy 5454 Of. 804 Vitacura, Santiago, Chile
Вебсайт: www.polkura.cl
Рік заснування: 2002
Кількість вин, що виробляються: 4
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Площа: 12 га
Про компанію: Пристрасть до Сіри – це поняття, яке найкраще характеризує сутність виноробні «Polkura». Її історія зародилась ще в 1998 році, коли винороб Свен Бручфелд разом зі своїм університетським другом Гонзало Муньйозом почали міркувати над спільними проектами. Гонзало навчався в Іспанії, а Свен в цей час набирався досвіду у різних виноробних регіонах світу. Їх долі перетнулись в Нарбонні, на півдні Франції. Продегустувавши разом Сіру з середземноморським стилем та приправивши її смачною баранячою ніжкою з м'ятним соусом, друзі твердо вирішили, що саме цей сорт винограду стане основою їх майбутніх вин. Після повернення до Чилі Свен та Гонзало почали шукати місце, яке ідеально підійшло б для виноградника і сприяло б вирощуванню максимально якісного винограду для створення неповторних вин. У 2002 році таке місце було знайдено. Занедбане господарство в комуні Марчігуе – західна частина долини Кольчагуа – відповідало вимогам виноробів з точки зору клімату та особливостей ґрунту. На пагорбі Полкура, який і подарував виноробні її назву, одразу ж було посаджено 12 га виноградників, що принесли перший врожай вже у 2004 році.
Спец 01.2019 |
Сливочность, сладость, тропики в частности манго Вкус достаточно плотное, есть лёгкая горчинка, нехватает свежести. Есть привкус зелёного болгарского перца))) |
Анна 01.2019 |
Приятный аромат тропических фруктов, так же присутствуют сливочные нотки. Обволакивающий вкус, немного чувствуется горчинка |
Дмитро 01.2019 |
Крутий аромат поєднання манго та ананасу, смак ніжний з ледь відчутною гірчинкою в післясмаку. |
Катя 01.2019 |
Округлый вкус вина, сливочные ноты в аромате. Не плохо |
Вячеслав 01.2019 |
Свежее, с легкой горчинкой вино!!) |
Skiv 07.2018 |
Безусловно самое странное вино, которое мне когда-либо приходилось пить И во вкусе и в аромате - чистый зеленый перец. Причем в послевкусии еще и ощущение, что его реально в бутылку насыпали. Сначала подумал, что меня глючит, но подключил троих близких и все сказали то же самое Не знаю должно ли так быть, но если да - вино явно на любителя |