697 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | сухе |
Тип | тихе |
Колір | червоне |
Країна | Іспанія |
Регіон | Кастілія і Леон |
Виробник | Matsu |
Об'єм | 0,75 л |
Сорти | Темпранільйо |
Доставка:
Оплата:
Тип: тихе
Колір: червоне
Солодкість: сухе
Алкоголь: 15,00%
Цукор: 2,6 г/л
Сорт винограду: 100% тінта дель торо (темпранільйо)
Рік: 2016, 2017
Колір: Насичений вишневий колір з фіолетовим обідком
Аромат: Зрілий аромат з нотами темних фруктів і добре інтегрованих з смажених, копчених і прянимх тонів.
Смак: Повнотіле вино зі зрілими, округлими і трохи солодкуватими танінами. Післясмак дуже тривалий, стійкий, з тонами стиглих фруктів і натяком на палене дерево.
Температура подачі: 16-18°C
З чим подавати: зі смаженим або тушкованим червоним м'ясом, бараниною і страв з грибів
Класифікація: Toro DO
Врожай: Добірний урожай зі 100-річних лоз, зібраний вручну до 15 жовтня
Технологія виробництва: Біодинамічний спосіб ведення господарства. Ферментація та мацерація проходять в бетонних 10000-літрових резервуарах протягом 3 тижнів. Малолактичне бродіння і витримка проходять в бочках з французького дубу. Вино не фільтрується.
Витримка: 16 місяців у бочках з французького дубу
Цікаво: На етикетках вин Matsu зображені фотографії винороба, його сина і батька, зняті B?la Adler і Salvador Fresneda. Різні покоління символізують молодість і зрілість вина. El Viejo означає - старий.
Назва: Matsu Bodega (Vintae Group)
Вебсайт: bodegamatsu.com
Про компанію: Matsu належить компанії Vintae, яка займається виноробством в 15 різних DO Іспанії і славиться своїм інноваційним і креативним підходом до справи.
До регіону Торо увагу Vintae привернув той факт, що тут залишилося багато старих лоз виняткової якості, завдяки мінімальному втручанню і слабкому впливу людини на місцеві виноградники.
У Торо немає особливої необхідності вдаватися до хімічної обробки лоз, завдяки кліматичним умовам з низькою вологістю і піщаними ґрунтами. Можливо, саме це сприяло розвитку місцевої традиції органічних вин і біодинамічного сільського господарства.
Вже біліше 10 років головний енолог компанії - Raul Acha, який входить до Viticulture and Oenology Group Vitur при Університеті Ріохи (Universidad de La Rioja), був викладачем по виноградарству і енології, співпрацює з багатьма журналами.
Виноград для Matsu збирається вручну на виногрданиках з лозами віком від 80 до 100 років (низька врожайність, мінімальне втручання при вирощуванні, запозичені деякі методи біодинамічного виноградарства). Висота всіх виноградників приблизно однакова: від 650 до 735м над рівнем моря. Грунти піщані, з глиною і вапняком. Для виноробних процесів орендують приміщення у кооперативу Covitoro.
Ура! Ваш відгук буде першим: