1597 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Тип | віскі |
Класифікація | односолодовий |
Країна | Шотландія |
Регіон | Острови |
Виробник | Dewar Rattray |
Об'єм | 0,2 л |
Доставка:
Оплата:
Алкоголь: 46,00%
Класифікація: односолодовий
Об'єм: 0,2 л
Назва: Dewar Rattray
Адреса: 32 Main Road, Kirkoswald, Ayrshire, KA19 8HY, Scotland
Вебсайт: www.adrattray.com
Рік заснування: 1868
Кількість вин, що виробляються: 44
Про компанію: Заснована у 1868 році Ендрю Дюварем та Вільямом Реттреєм компанія "A. D. Rattray" почала функціонувати як імпортер французьких вин, італійських спиртних напоїв та оливкової олії. Але що набагато важливіше, компанія зарекомендувала себе як спеціаліст у галузі змішування та зберігання солодів та зернових віскі. У кінці ХІХ сторіччя A.D. Rattray представляла відомі шотландські віскі, особливо Stronachie, продаючи їх торговцям західної Шотландії, шинкарям, а також головним змішувальним домам Глазго та його околиць.Наразі компанія спеціалізується на розливі незвичайного шотландського віскі, кожна пляшка якого могла б охарактеризувати індивідуальність одного окремо взятого з шістьох регіонів країни. Незалежно від того, чи то віскі з власної колекції пана Моррісона, чи вибране окремо – бочонки завжди виняткової якості, такі, аби можна було із впевненістю поставити лейбл A. D. Rattray Cask Collection та розповсюдити на найкращих ринках світу.
Ivan 09.2016 |
Аромат: довольно насыщенный, слегка сладковатый вначале, потом становится скорее солоноватым; спиртуозность почти не ощущается. Первой волной идут цитрусовые, свежее тесто, солод, чуть ванили, соли, перца; свежий фруктово-ягодный компот. Глубже - мякиш черного хлеба с тмином, яблочный сок слегка ощущается, снова ноты хлеба, бражки (слегка), цедра лимона, немного дуба; еще иногда показывается намек на легкий дымок (скорее подкопченные на костре свежие фрукты - спелые яблоки скорее, а может и груши … ?). Позже проступает легкий запах (скорее намек) корок зеленых грецких орехов, йодистый слегка шлейф, соли немного ощущается. Сладковатый начальный шлейф исчезает, аромат становится более цельным; цитрусово-древесным, с морским влиянием йода и соли, легкими вкраплениями ванили и солода. Вкус: вначале слегка острый - перец, далее сладость фруктов и меда, терпкость дуба одновременно накатывает волной, потом плавно проходит; горечь лимонных корок, ваниль (легко), нотки свежеподжаренного на гриле мяса слегка ощущаются. Снова цитрусы, солод; поджаренная корочка белого хлеба, соль (довольно сильно, и скорее морская, с явным йодистым привкусом), орехи в конце. Послевкусие: средней продолжительности; соль, йод, орехи, немного черного перца на языке; дуб, немного солода и сливок, цедра лимона. Еще иногда проскальзывают овощные нюансы - похоже на корень петрушки или сельдерея. Вывод: довольно интересный, хотя и моложавый виски. В нем есть какой-то свой шарм что-ли. В целом он мне понравился. |