1397 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Тип | віскі |
Класифікація | односолодовий |
Країна | Шотландія |
Регіон | Хайленд |
Виробник | Loch Lomond |
Об'єм | 0,7 л |
Доставка:
Оплата:
Алкоголь: 40,00%
Класифікація: односолодовий
Об'єм: 0,7 л
Дегустації: Віскі з фруктовим ароматом з нотами ванілі та шкіри, солоду і відтінком торфу, з вершковим м'яким смаком з нотами горіхів і цитрусових. Післясмак солодкувате, з нотами лимона.
Температура подачі: 18-20°С
Назва: Loch Lomond Distillery
Адреса: Lomond Estate, Alexandria G83 0TL, Scotland
Вебсайт: http://www.lochlomondwhiskies.com/
Рік заснування: 1964
Про компанію: Loch Lomond - це межа між Лоулендом і Хайлендом. Ця область знаходиться поблизу багатостолітнього серця виробництва віскі - Думбартон (Dumbarton). Історію компанії можна починати відраховувати з 1772 року, коли на місці пивоварні в замку Dunglass в Bowling була заснована віскікурня Littlemill. Власники дистилерії не раз змінювалися, один з них - Дункан Томас - і побудував будинок в Александрії, де сьогодні знаходиться Loch Lomond Distillery.
Компанія почала випуск віскі з 1965 року, через рік після відкриття. Але через 20 років припинила виробництво і відновилася лише в 1987 році, коли її викупила Glen Catrine.
У 1994 році вони почали дистилювати зерновий спирт. На той момент, це була єдина дистіллерія в Шотландії, яка виробляла і зерновий, і солодовий спирт.
Унікальність техології Loch Lomond в пергоночних кубах pot still з циліндричними нерухомими закритими рукавами (традиційно рукава відкриті) зі спеціальними відсіками для перегонки для більшого контакту з парою. Це робить процес більш ефективним: ці пот стіли можуть виробляти алкоголь до 90% ABV (стандартні куби переганяють спирт до 70% ABV).
Максим 11.2017 |
Дуже сподобалось, тонкий аромат. |
Александр 09.2017 |
Вкус гармоничный немного дымный, чуток сладковатый, в общем не плохой виски, но цена на него завышена. |
Ivan 09.2016 |
Аромат: молодой, слегка резковатый; солод, выпечка (домашний пирог с яблоками), ноты лимона, свежих фруктов, соли, йода. На фоне периодически слегка улавливается торф; иногда проступает едва заметный запах старой кожи. Вкус: резковатый, немного спиртуозный; солод, соль, орехи, немного меда и печенных на огне яблок; черный перец, в конце немного дуба. Послевкусие: короткое; завершает вкус в целом логично - перец, дуб, немного лимона (цедра), орехи, чуть йода и соли на языке. Вывод: достаточно приятный молодой хайлендер; ему бы крепости добавить да в бочке еще поплескаться. Потенциал есть. |