262 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Розділ | М'ясні делікатеси |
Вид | Ковбаса |
Бренд | CorteBuona |
Країна | Італія |
Доставка:
Оплата:
Країна: Італія
Виробник: Italia Alimentari S.p.A.
Маса / об'єм: 80 г
Склад: свинина, сіль, вино, лекстроза, спеції, ароматизатор, антиоксидант Е301, консерванти Е250, Е252
Харчова та енергетична цінність: на 100г: 386ккал, білки - 24г, жири - 32г, вуглеводи - 0,5г
Умови зберігання: зберігати в холодильнику при температурі від 0°С до -7°С
Назва: Italia Alimentari Corte Buona
Адреса: Via Europa, 14, 43011 Busseto (PR)
Вебсайт: www.cortebuona.it
Рік заснування: 1941
Про компанію: Бренд Salumificio CorteBuona створений на початку 90-х років у результаті народження одного із найбільш визначних виробників італійських м’ясних закусок, CorteBuona of Gazoldo degli Ippoliti (MN), що є частиною Cremonini Group – гіганта харчової промисловості не тільки в Італії, а й у всьому світі. Протягом багатьох років бренд CorteBuona зазнав багатьох корпоративних змін Cremonini Group, поки не залишився під керівництвом Italia Alimentari S.p.A. (яка теж належить Cremonini Group). З 2000-го року Italia Alimentari S.p.A. позиціонує CorteBuona як бренд спрямований на зовнішній ринок, оскільки він відображає національну самобутність та регіональні особливості італійських м'ясних делікатесів. Продукти компанії CorteBuona асоціюються із корисною і здоровою селянською атмосферою, в якій, дотримуючись вікових традицій, створюють високоякісні холодні м’ясні закуски. Ось чому під час їхнього виробництва залучають найсучасніші харчові технології, інновації та постійні інвестиції у відділ досліджень і розробок. Таким чином CorteBuona створює продукти з неабиякими дегустаційними та мікробіологічними властивостями. Завдяки вдалому географічному розташуванню виробничих потужностей, компанія може запропонувати один із найширших асортиментів італійських м’ясних закусок, гарантуючи що виробництво продуктів зі свинини охороняється законами за походженням (PDO) та географічним найменуванням (PGI).
Ура! Ваш відгук буде першим: