79 грн
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Розділ | М'ясні делікатеси |
Вид | Ковбаса |
Бренд | Windau |
Країна | Німеччина |
Доставка:
Оплата:
При покупці вагових продуктів вказуйте в коментарі, в якому вигляді Ви хочете їх отримати - цілісним шматком або нарізкою.
За замовчуванням продукти не нарізаються.
Подивитися фото, як ми упаковуємо ваговий товар ...
Опис: Класична салямі в м'якій оболонці з сиру, приготована за традиційним німецьким рецептом в м'якій оболонці з сиру. Особливість цієї технології копчення - використовується холодно-вологий дим з букових трісок, яким обробляють ковбасу протягом 4-7 днів. Завдяки цьому, продукт консервується природним чином, без хімічних консервантів, а висока вологість у камері сприяє тому, що ковбаса коптиться й визріває рівномірно на всю глибину. Компанія Windau заснована в 1976 році Генріхом Віндау. Все почалося з невеличкого заводу, на якому працювало 16 співробітників, а площа виробництва становила 1200 кв. метрів. Сьогодні це найбільший європейський експортер ковбасних і м'ясних виробів, що володіє сертифікатом зеленого виробництва і еко-продукції.
Країна: Німеччина
Виробник: Windau GmbH
Маса / об'єм: 100 г
Склад: 95% салямі (свинина, сало, йодована сіль (кухонна сіль, йодид калію), декстроза, мальтодекстрин, буряковий порошок, спеції, екстракти спецій (перець, перець чилі, коріандр екстракт), барвник: кошеніль; антиоксидант: асорбат натрію, консервант: нітрит натрію, що дозрівають культури, бук дим), 5% покриття (сир, їстівний желатин, консерванти: сорбат калію). Поверхня, оброблена консервантами: сорбат калію.
Харчова та енергетична цінність: Енергетична цінність: 420 ккал. Білки: 21,6 г, жири: 35,0 г, вуглеводи: 1,0 г.
Умови зберігання: Зберігати при температурі від +2 до +18С
Термін придатності: 95 діб
Ура! Ваш відгук буде першим: