Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Солодкість | солодке |
Тип | вермут |
Країна | Італія |
Регіон | П'ємонт |
Виробник | Perlino |
Об'єм | 1 л |
Доставка:
Оплата:
«Мы рекомендуем» значит стоит попробовать!
Нам нравится, профессиональным сомелье и нашим клиентам. Это не просто хорошее соотношение цены и качества: здесь качество превысит Ваши ожидания. Покупайте, рекомендуем!
Читать подробнее...
Тип: вермут
Солодкість: солодке
Алкоголь: 14,80%
Колір: Солом'яний
Аромат: Гармонійний і насичений аромат трав, спецій з нотами ванілі.
Смак: Повний і тривалий смак.
Температура подачі: 8-10° C
З чим подавати: Класичний аперитив.
Технологія виробництва: Спочатку виготовляється нізькоалкогольне виноградне вино. Воно може витримуватися деякий час перед додаванням інших інгредієнтів. Для виготовлення солодких вермутів в вино додають цукровий сироп перед кріпленням. Далі в вино вливають натуральний виноградний спирт, після чого воно поміщається у великі чани або бочки, в які попередньо були додані сухі компоненти. Потім все постійно перемішується, поки сухі компоненти повністю не поглинуться напоєм, що є сигналом для початку його бутилювання. Основні інгредієнти цього вермуту: вино, цукор, спирт, екстракти трав, спеції.
Назва: Valsa Nuovo Perlino
Адреса: Perlino S.p.A: Loc. Valgera, 94 - 14100 Asti (Italia)
Вебсайт: www.perlino.com
Рік заснування: 1972
Частка винограду, що закуповується: Лише власний виноград
Про компанію: Сьогодні компанія належить родині Фачелло, яка взяла на себе консолідовану відповідальність за спадщину. Особливо це стосується шампанського Asti і Moscato, виробництво яких було ініційоване ще засновниками Перліно і Боссо, вміло поєднуючи її з сімейною традицією, започаткованою їх дідом Леоне, відомим виноробом початку 1900-х рр. Після перетворення компанії в акціонерне товариство в 2004 році, сім'я Фачелло розширила її горизонти, завдяки чому “Valsa Nuovo Perlino” зайняла лідерські позиції на внутрішньому та міжнародному ринку. З роками компанія впевнилась в тому, що найкраща продукція може бути створена лише завдяки міцним зв’язкам між місцевістю та її традиціями. Таке переконання стало основою дотримання типових місцевих технологій виробництва та надання надійної та професійної підтримки регіональним італійським продуктам без зміни їх автентичності та особливого характеру, що базується на столітніх місцевих традиціях.
Светлана Поляк 08.2014 |
для меня этот вермут - идеальное сочетания "цены-качество". И вкусно, и голова не болит) |
Саша 07.2014 |
Жена в восторге! |
Олена Рудова 07.2014 |
Мені також сподобався. "Гарний результат без переплат", як співають в рекламі)) |
Катя 01.2014 |
Хороший вермут, вкуснее всяких Трино и Маренго. На уровне Мартини. |