До бесплатной доставки вам осталось : 1000 грн.
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Історія брендів: Felix Solis Avantis11.01.2021Бренд: Felix Solis Avantis Країна: Іспанія
Зробити вино ближче до молодої аудиторії і задовольнити попит міленіалів - ось мета, яку переслідує Felix Solís Group. Таким чином, було запущено додаток El Adivino Wine - унікальний цифровий досвід, який вже зібрав більше 10 000 завантажень і який, крім прогнозів на майбутнє, надало призи на суму понад 60 000 євро. Вже було доставлено понад 20 000 кумедних квитків з удачею, тому виробники вважають, що ці вина стали «одним з найуспішніших проектів в секторі « молода публіка». «Міленіали займають важливе місце в стратегії Фелікса Соліса. Це публіка, яка шукає свіжі аромати і оригінальні продукти, тому наша мета з цим інноваційним продуктом - відповісти на їхні запити і заповнити пробіл на ринку. Молоді люди шукають набагато більше, ніж вино, вони хочуть вражень і насолоджуватися ними в компанії в нинішніх обставинах більше, ніж будь-коли», - пояснює президент і генеральний директор Фелікс Соліс. Чари починаються, коли ви завантажуєте додаток. Просто відкрийте його і наведіть телефон на етикетку пляшки, щоб El Adivino ожив в доповненій реальності. Тоді ви зможете знайти свій квиток з удачею і отримаєте пророкування. В El Adivino Фелікс Соліс хотів об'єднати технології зі смаком і якістю винної групи, щоб створити унікальний цифровий досвід, призначений для молоді. І у них це чудово вийшло!!!
Вино з винограду сортів Вердехо, Совіньон блан і Шардоне. Мета полягала в тому, щоб створити особливий стиль вина, використовуючи якість трьох різних, але доповнюючих один одного сортів винограду з декількох відомих виноробних регіонів Іспанії. Ферментація проходила в резервуарах з нержавіючої сталі протягом 20-25 днів при максимальній температурі 15°C. Після завершення процесу вініфікації вино залишають на осаді при низькій температурі протягом 2-3 місяців для розвитку вторинних смакових характеристик. У випадку з Шардоне вино витримують в бочках з французького дубу протягом 3 місяців, при цьому батонаж (перемішування осаду) відбувається кілька разів на тиждень. Яскраво-солом'яного кольору з зеленуватим відтінком. Має тонкий аромат персика та абрикоса з нотками цитрусових та димності. Багатий і стильний, з приємним смаком тропічних фруктів, тонкої ванілі і добре збалансованої кислотності. Ідеально в якості аперитиву, але також добре поєднується з пастою, паельєю і всіма видами тапас, особливо з рибою на грилі, шинкою і сирами.
Мета купажу - отримати унікальне і особливе вино з використанням сортів темпранільйо та сіра з різних регіонів Іспанії, які мають свої виняткові особливості. Темпранільйо з північної частини Іспанії, темпранільйо з центру-півдня Іспанії і сіра з центру-півдня Іспанії. Виноград надходить зі старих виноградників і збирається тільки вручну. Ферментація проходить в резервуарах з нержавіючої сталі протягом 10-14 днів при контрольованій температурі 26-28°С. Вино витримують в бочках з американського дубу від 3 до 4 місяців до завершення яблучно-молочного бродіння. Має насичені аромати чорних ягід, відтінки копченості, ноти шоколаду і ванілі. Смак повторює аромат. Це універсальне вино, яке ідеально підходить для вживання окремо або в супроводі тапас, сиру або екзотичних страв, таких як качка з соусом хойсін, гостре індійське каррі або пад тай з червоним перцем чилі. Вино отримало гідну оцінку - 90 балів 2020 James Suckling. |
Режим роботи
Пн-Пт 9:00-18:00 Сб 10:00-13:00 Нд – вихіднийТелефони
0 (800) 330 370 (050) 315 37 37Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Підписатись
Останні новини та події© Всі права захищені 2025. WINETIME Мы продаем алкоголь только совершеннолетним .
Сайт розроблений дизайн студією VIS-A-VIS