Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Історя брендів: Bodega Otazu17.08.2020Бренд - Bodega Otazu Країна -Іспанія, Наварра Факти -Чи можна уявити місце, де ще жива природа? Де мистецька спадщина, сучасне мистецтво і авангардна архітектура складають єдину картину? Яким би неймовірним це не здавалося, такі місця ще є. Це Bodega Otazu. Вино, мистецтво, історія, природа ... Ідея, яка допомогла зберегти дуже цінну архітектурну спадщину, сьогодні підкріплена сучасною виноробнею. Bodega Otazu - це набагато більше, ніж просто мрія. Це місце для емоцій! Bodega Otazu - найпівнічніша виноробня в Іспанії. Село і виноградник Otazu розташовані всього в 8 кілометрах від Памплона (столиця Наварри) на висоті 390 метрів над рівнем моря. Завдяки винятковим характеристикам ґрунту і особливому мікроклімату, вина, зроблені з цього виноградника, складні і сильно відрізняються від тих, які виробляються в іншій частині регіону. Уже в 15 столітті вина Отазу набули розголосу. Карл III, король Наварри, згідно з документами, наданими Головним архівом Наварри, вже насолоджувався винами, виробленими в Отазу !!! У 1840 році була побудована виноробня у французькому стилі місткістю 200 000 літрів. Будівництво льоху за межами міських поселеннях було справжньою революцією в ті часи. Через сто п'ятдесят років існуючу будівлю було відновлено, зберігши свій стиль і добудувавши нові об'єкти. Прихильність Bodega Otazu творчості і культури може бути оцінена з будь-якої точки виноробні. У Otazu мистецтво доповнює вино, а вино доповнює мистецтво. З цієї причини всі ці незвичайні витвори є символами культури, де вино є важливою його частиною. Маноло Вальдес - іспанський діяч сучасного мистецтва (художник і скульптор). Його робота побудована на глибокому роздумі, яке бере початок з історії і створює щось нове в абсолютно оригінальних виразах. Міфічна Аріадна на етикетках вина повторює монумент, розташований в парку Мансанарес, на південі від Мадрида. Робота нагадує фігури міфічних богинь, невиразних і виразних одночасно. Сила центрального тіла контрастує з повітряними формами головного убору, що складаються з схрещених проводків, які нагадують нитку життя, якою Аріадна допомогла Тесею вийти з лабіринту Мінотавра. В результаті вийшов легкий, динамічний і надзвичайно культовий зразок.
Опис - 100% Шардоне. Ручний збір, ферментація в резервуарах з нержавіючої сталі з регульованою температурою, щоб зберегти його індивідуальність і сортові характеристики. Витримка на осаді 3 місяці. Чистий, яскравий блідо-солом'яний колір. Інтенсивний аромат з нотами цитрусових і білих фруктів, таких як груша. Це свіже і приємне вино з цитрусовим відтінком в післясмаку. Гастропари: молюски, креветки, птиця, пасти, салати, страви з рису, фуа-гра та м'які сири.
Опис - Каберне Совіньон, Мерло і Темпранільо. Окремий збір врожаю різних сортів винограду в момент їх оптимальної зрілості. Бродіння при контролі температури і витримка у французьких дубових бочках 12 місяців, після чого купажируют різні сорти і розливають по пляшках. Витримується в пляшках не менше 14 місяців. Середньої глибини малиновий колір. В елегантному ароматі переважають ноти ягід ожини, солодких прянощів (гвоздика, кориця), з бальзамними нюансами. Складне вино, приємне на смак з шовковистими танінами, збалансоване з елегантним фруктовим присмаком. Гастропари: червоне м'ясо, дрібна дичина, тунець, будь-які види сирів, різотто. Так само виробник рекомендує спробувати з чорним шоколадом.
Опис - Каберне Совіньон, Мерло і Темпранільо. Ручний збір врожаю різних сортів винограду в момент їх оптимального дозрівання. Ферментація в дерев'яних чанах по 100 гектолітрів при 28°С. Витримка протягом 14 місяців в бочках з французького дуба з подальшою витримкою мінімум 60 місяців в пляшці. Глибокий вишнево-червоний колір. Гармонійне поєднання чорних фруктів і пряних нот. Елегантний смак з довгим післясмаком. Гастропари: сир, червоне м'ясо, дичину, барбекю і гостра їжа. На виноробні Отазу використовують тільки власний виноград. 110,12 га виноградників, які є єдиним джерелом для створення унікального асортименту вин з видатною індивідуальністю. З 2009 року Bodega Otazu є одним з 14 виноробних підприємств в Іспанії, який має сертифікат «Vino de Pago», вищу категорію, яку може отримати виноградник, і дозволяє виробляти вина під власним найменуванням місця походження Denominación de Origen Protegida Pago de Otazu. Географічне і якісне визнання «Vino de Pago» з'явилося для підтримки унікальних проектів, пов'язаних з тісним зв'язком між виноградником і виноробнею. У зв'язку з цим вина, вироблені в рамках «Паго», пов'язані з унікальною виноробнею і виноградником, які отримують цей знак не тільки за виняткову якість свого мікроклімату або специфічні характеристики грунту, які відрізняють його від будь-яких інших виноробних господарств в околицях, але також і за те, що виноробня використовує тільки власний виноград, що призводить до вин з індивідуальністю і постійною якістю з плинов часу.
Правоохоронці Ксав'є маскара Ксав'є Маскара - унікальний художник, якому вдається плавити і виковувати човни, які не вміють плавати; літаки, які не вміють літати; бики, які не вміють битися; коні, які не вміють скакати; повсякденні об'єкти, які ледь можуть рухатися; голови і тіла, які прив'язані до землі і які через важкість і міцність постійно будуть продовжувати чинити опір силі ураганів. Значні Хранителі Будди, з іржавою залізною посмішкою і прямокутними очима, через які ми можемо досліджувати і проникнути в їх залізну душу. Ці Будди-Стражі- символи довгого життя, народжені від пекельного вогню печей, являють собою залізні скульптури, залишені під відкритим небом, як кораблі, які сіли на мілину на пляжах після урагану, будуть атаковані іржею поки вони не отримають нову «шкіру».
Pago de Otazu Chardonnay con Crianza Опис - 100% Шардоне. Зібраний вручну виноград з ділянки, сертифікованого як Паго де Отазу. Після м'якого пресування винограду,сусло ферментується в бочках з французького дуба з різних лісів протягом одного місяця. Потім витримується на осаді в тих же бочках, ще 7 місяців з батонажем (60% -нові бочки, 40%- другого заливу). Солом'яно-жовтий колір. Квіткові аромати супроводжуються нотами білих фруктів з тонкими підсмаженими нотками. Густий смак зі збалансованою кислотністю. Гастропари: рибні супи, паелья, страви з локшини, овочі, смажена на сковороді риба, сири, фуа-гра. Обсяг виробництва - 4тис пляшок в рік.
Señorío de Otazu Tinto Опис - Каберне Совіньон, Мерло і Темпранільо. Зібраний вручну виноград з виноградників, що належать одному маєтку, сертифікований як найменування місця походження Паго-де-Отазу в 15-кілограмових ящиках, розділених на різні сорти винограду. Холодна попередня ферментація з мацерацією і подальша терморегулююча ферментація. Сорти витримуються окремо в бочках з французького дуба протягом 16 місяців. Процес завершується витримкою в пляшці не менше 36 місяців (2010 рік - 40 місяців). Темно-вишнево-червоний колір. Глибокий, яскравий аромат темних ягід і фруктів. Пряні, бальзамічні ноти. Вино досить складне, але елегантне, приємне на смак з нотами червоних фруктів і дуба. Гастропари: паштети і сири, дрібна дичина (вальдшнеп або куріпка), м'ясо на грилі, молоде порося. Обсяг виробництва - 17 тис пляшок в рік.
|