Історія брендів: Bodegas Care Купити / Новости - интернет магазин WINETIME, Киев
Кошик порожній
Додання товару в кошик

Історія брендів: Bodegas Care

22.06.2020

Бренд – Bodegas Care

Країна – Іспанія

Факти – «Bodegas Care» - знаменита виноробня, яка розташована в регіоні Carinena, недалеко від гори Сарагоса. Дана компанія є результатом працьовитості, копіткого планування та суворого контролю всіх рівнів виробництва. Проект цієї виноробні можна охарактеризувати як ексклюзивний, інноваційний і цілеспрямований. Це результат ретельного планування і як результат - сучасне і новаторське вино, здатне підкорити серце навіть найвибагливішого гурмана з перших секунд.

«Bodegas Care» виготовляє вина тільки з власного винограду.

Всі чотири виноградника (Peñanegra, Bancales, Zagalcerro і Cadillos) розташовані на висоті від 450 до 900 метрів над рівнем моря. Найстаріший виноградник - Zagalcerro був висаджений в 1948 році (на ньому вирощують тільки один сорт винограду - Гарнача), інші виноградники 1950-2006 років. Весь виноград, крім Мускату Олександрійського і Гарнача, збирається виключно вночі. Виноград поставляють на виноробню при температурі 9 °C, що дозволяє вберегти виноград від спонтанного бродіння.

Ферментація проводиться в конічних резервуарах, виготовлених з нержавіючої сталі. Площа для витримки становить 720 квадратних метрів. Дозрівають вина в бочках з американського і французького дуба, але експериментують також з угорським, румунським.

Бренд Care походить від стародавньої римської назви міста Карін’єна, яке потім трансформувалося в Caraellana. Крім любові до рідного краю, до назви також вкладено значення англійського слова Care - «турбота». Своєю концепцією бренд орієнтується на новий тип споживача. І новий образ бренду прийняв форму обличчя в серії «Сучасне обличчя» для лого і етикеток, створених іспанським художником Енріке Торрихоса (Enrique Torrijos).

 

Bodegas Care Varietales Blanco sobre lias 2019

Опис – Шардоне, Гарнача бланка.

18 годин холодної мацерації (9°С) на шкірці. Алкогольна ферментація проходила в резервуарах з нержавіючої сталі при температурі від 15 до 18 °C.

 Аромат свіжий, чистий і інтенсивний, з фруктовими тонами (зелене яблуко, ананас і цитрусові). Смак легкий, повторює аромат, з чудовим балансом між свіжістю і мінеральністю.

Подавати як аперитив або як супровід до риби, білого м'яса, зелених салатів, оливок.

 

Bodegas Care Garnacha Blanca Nativa 2018

Опис – Гарнача бланка 100% білого винограду Гарнача з власних виноградників.

18 годин холодної мацерації (9°C) на шкірці, алкогольна ферментація в резервуарах з нержавіючої сталі при знижених температурах, витримується в бочках протягом 4 місяців на осаді.

Інтенсивний аромат з широким спектром квіткового характеру, нюансами ароматичних трав, цитрусових і нотами стиглих і екзотичних фруктів.

Смак повний, досить щільних, збалансований.

Це вино дуже підходить для закусок тапас і для супроводу морепродуктів, а також страв з риби і білого м'яса.

 

Bodegas Care Chardonnay 2018

Опис –Виноград піддавався холодної мацерації (настоювання) на шкірці 18 годин, ферментація так само проходила при низькій температурі.

Аромат вина свіжий, чистий, з типовими нотами зеленого яблука, ананаса, тропічних фруктів і відтінками білих квітів, сіна і ароматичних трав. Смак фруктовий, свіжий, збалансований.

Подавати як аперитив або з морепродуктами, паельєю з куркою і морепродуктами.

 

Care Varietales Trio Red Blend 2018

Опис – Гарнача, Сіра, Каберне Совіньон

Чотири дні холодної мацерації перед ферментацією, ферментація в нержавіючої сталі, кілька місяців витримки в старих дубових барріках.

Аромат інтенсивний, з нотами червоних і чорних фруктів і лісових ягід, в тому числі вишні, ожини. Смак потужний, фруктовий, відмінно збалансований, достатньо стійкий

Подавати з закусками, м'ясною нарізкою, сирами середньої витримки, оливками.

 

Bodegas Care Moscatel de Alejandria 2014

Опис – 100% Мускат Александрійський

Технологія виробництва: холодна мацерація перед бродінням протягом 48 годин при температурі 9 °C. Відразу після ферментації вино переливають в дубові бочки на витримку 7 місяців на осаді, під час якої проводився батонаж (перемішування осаду).

Аромат соковитий, з нотами стиглих фруктів (апельсинів, нектаринів, персиків), меду. Смак повний, насичений, збалансований, з нотами цукатів і легкими відтінками дуба.

Подавати з сирною тарілкою, морозивом, випічкою або до сирів з блакитною пліснявою.

 

 

 

Статті по темі