До бесплатной доставки вам осталось : 1000 грн.
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Історія брендів: Chateau Monluс24.02.2020Бренд - Chateau Monluс Переклад - Шато Монлюк Країна - Франція, Гасконь, комуна Сент-Пюї
Факти - Нинішній Chateau Monluc, розташований в центрі Гасконі, побудований на місці, яке постійно населяли з початку кам'яного віку, приблизно з 9500 до н.е. В даний час замок є штаб-квартирою великого виноробного маєтку, де виготовляється знаменитий коктейль PUSH-RAPIERE, арманьяк, флок де Гасконь (містель), тихі і ігристі вина, лікери - все це в древніх підвалах замку. Історія регіону -У маленькій комуні (селі) Гасконі Saint-Puy (Сент-Пюї), розташованої на пагорбі, є замок, якому понад десяти століть. З часів неолітичної ери, декілька тисяч років назад, людина вже вирішила оселитися на цьому пагорбі, вкритому дубами. Виявлені кам'яні сокири та наконечники стріл є свідченням їх появи. Через більш десяти століть римляни почали вирощувати виноградні лози, які з ростом комунікацій принесли нове процвітання регіону. До 14-го століття вино з Гасконі було вже добре відоме в усій Європі завдяки комерційним зусиллям голландських купців.
З тих пір вони почали переганяти вино, щоб зробити міцний алкоголь. У 15 столітті це була нетрадиційна практика, так як до того часу міцний алкоголь був тільки у лікарів, парфумерів і алхіміків. Йшли століття, слава Арманьяку і Гасконі росла потроху. У той же час середньовічні села, такі як Сен-Пюї, розташовані високо на вершинах пагорбів далеко від доріг і річок, почали втрачати свій вплив. Сьогодні творчий геній Гасконі живий і продовжує передаватися з покоління в покоління. Виробники вина ще в кінці минулого століття продавали свої вина в регіон Шампань. Але потім вирішили, що якість винограду, вирощеного на доброму грунті схилів Гасконі, ідеально підходить для виробництва ігристих вин класичним методом. Комуна Сен-Пюї знаходиться в Тенерезе, одному з районів для виробництва арманьяку, і дистиляція як і раніше відіграє важливу роль в житті виноробів.
Зображений Rapière походить від «рапіра», довгого легкого меча (мушкетерів всі пам'ятають?)))) Для початку виробляються базові білі вина. Основними сортами винограду є Гро-мансі і Уні Блан. Створене кюве (купаж вин з різних ділянок землі) разом з тиражним лікером (дріжджі, цукор) заливаються в пляшки для вторинної ферментації. Рік витримки на осаді. Ремюаж проводиться в спеціальних циліндрах-корзинах, у винаході власника Monluc Рене Лассус, яке дозволяє поступово зводити осад на горлечко пляшки. Після заморожування шийки пляшки видаляється осад, доливається дозувальний лікер і пляшка закупорюється. Дуже фруктове сухе ігристе вино, отримане вторинним бродінням в пляшках. Має легкий характер з дрібними і стійкими бульбашками. Підходить для аперитиву, самостійно або в коктейлях.
|
Режим роботи
Пн-Пт 9:00-18:00 Сб 10:00-13:00 Нд – вихіднийТелефони
0 (800) 330 370 (050) 315 37 37Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Підписатись
Останні новини та події© Всі права захищені 2025. WINETIME Мы продаем алкоголь только совершеннолетним .
Сайт розроблений дизайн студією VIS-A-VIS