Історія брендів: Donnafugata Купити / Новости - интернет магазин WINETIME, Киев
Кошик порожній
Додання товару в кошик

Історія брендів: Donnafugata

28.12.2020

Dolce & Gabbana - це культовий дизайнерський дует, заснований в Мілані в 1985 році Доменіко Дольче і Стефано Габбана. Леопард, мереживо і любов до рідної Сицилії з тих пір стали товарними знаками одного з найулюбленіших в світі будинків моди.

Грайливі принти, елегантні прикраси і жіночні квіткові малюнки прикрашають бажані речі та аксесуари прет-а-порте, сезон за сезоном відображаючи максималістичні модні тенденції.

Donnafugata - виноробня, створена на Сицилії Джакомо Ралло і його дружиною Габріелою, є одним із символів і флагманом винної революції на острові. Їх вина давно завоювали любов споживачів по всьому світу. Не можна не відзначити загальний настрій вічного свята, що панує в цій сицилійській сім'ї. Навіть простий збір врожаю перетворюють в яскраву подію, влаштовуючи на виноградниках нічний музичний фестиваль, «запалюючи» весь острів. Виноробня так само стабільно отримує високі оцінки критиків.

Donnafugata, Dolce & Gabbana Rosa - вишукане рожеве вино, створене союзом двох Made in Italy, об'єднаних беззастережною любов'ю до Сицилії, пристрастю до роботи і увагою до деталей - Dolce & Gabbana та сицилійської виноробні Donnafugata.

Ім'я Rosa було вибрано, щоб підкреслити його індивідуальність. Доннафугата створив новий купаж двох сицилійських сортів винограду, а творчість Dolce & Gabbana взяла на себе завдання розповісти історію цього престижного вина, простеживши за його скоординованим зображенням: відразу впізнавана графіка етикетки черпає натхнення з культових принтів на візках Carettu Sicilianu (традиційні сицилійські вози), які раніше використовувалися на Сицилії.

Це вино ніжно-рожевого кольору, виготовлене з місцевих сицилійських сортів винограду Нерелло Маскалезе і Ночера, вирощених на північних схилах гори Етна і на пагорбах графства Ентелліна, недалеко від Палермо.

Вино відрізняють ноти жасмину, суниці, персика і бергамота. Виноград Nerello Mascalese додає у смаку мінеральність, а Nocera - нотки червоних і кісточкових фруктів.

Збір врожаю проводиться вручну, на виноробні ягоди піддаються короткій холодній мацерації при температурі 10 °С протягом 6-12 годин з наступною ферментацією в сталевих резервуарах. Витримується вино в ємностях з нержавіючої сталі протягом 2 місяців, а потім протягом 3 місяців в пляшках в підвалах виноробні.

«Ми італійці, ми любимо їсти і пити гарне вино, таке як Rosa, яке народилося в результаті нашої співпраці з Donnafugata, - пояснюють сицилієць Доменіко Дольче і виходець з півночі країни Стефано Габбана. - Для нас це все одно, що вдихати запахи нашої землі, бачити її кольори і відчути її атмосферу».

Статті по темі