До бесплатной доставки вам осталось : 1000 грн.
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Історія брендів: Donnafugata28.12.2020Dolce & Gabbana - це культовий дизайнерський дует, заснований в Мілані в 1985 році Доменіко Дольче і Стефано Габбана. Леопард, мереживо і любов до рідної Сицилії з тих пір стали товарними знаками одного з найулюбленіших в світі будинків моди. Грайливі принти, елегантні прикраси і жіночні квіткові малюнки прикрашають бажані речі та аксесуари прет-а-порте, сезон за сезоном відображаючи максималістичні модні тенденції. Donnafugata - виноробня, створена на Сицилії Джакомо Ралло і його дружиною Габріелою, є одним із символів і флагманом винної революції на острові. Їх вина давно завоювали любов споживачів по всьому світу. Не можна не відзначити загальний настрій вічного свята, що панує в цій сицилійській сім'ї. Навіть простий збір врожаю перетворюють в яскраву подію, влаштовуючи на виноградниках нічний музичний фестиваль, «запалюючи» весь острів. Виноробня так само стабільно отримує високі оцінки критиків. Donnafugata, Dolce & Gabbana Rosa - вишукане рожеве вино, створене союзом двох Made in Italy, об'єднаних беззастережною любов'ю до Сицилії, пристрастю до роботи і увагою до деталей - Dolce & Gabbana та сицилійської виноробні Donnafugata. Ім'я Rosa було вибрано, щоб підкреслити його індивідуальність. Доннафугата створив новий купаж двох сицилійських сортів винограду, а творчість Dolce & Gabbana взяла на себе завдання розповісти історію цього престижного вина, простеживши за його скоординованим зображенням: відразу впізнавана графіка етикетки черпає натхнення з культових принтів на візках Carettu Sicilianu (традиційні сицилійські вози), які раніше використовувалися на Сицилії. Це вино ніжно-рожевого кольору, виготовлене з місцевих сицилійських сортів винограду Нерелло Маскалезе і Ночера, вирощених на північних схилах гори Етна і на пагорбах графства Ентелліна, недалеко від Палермо. Вино відрізняють ноти жасмину, суниці, персика і бергамота. Виноград Nerello Mascalese додає у смаку мінеральність, а Nocera - нотки червоних і кісточкових фруктів. Збір врожаю проводиться вручну, на виноробні ягоди піддаються короткій холодній мацерації при температурі 10 °С протягом 6-12 годин з наступною ферментацією в сталевих резервуарах. Витримується вино в ємностях з нержавіючої сталі протягом 2 місяців, а потім протягом 3 місяців в пляшках в підвалах виноробні. «Ми італійці, ми любимо їсти і пити гарне вино, таке як Rosa, яке народилося в результаті нашої співпраці з Donnafugata, - пояснюють сицилієць Доменіко Дольче і виходець з півночі країни Стефано Габбана. - Для нас це все одно, що вдихати запахи нашої землі, бачити її кольори і відчути її атмосферу». |
Режим роботи
Пн-Пт 9:00-18:00 Сб 10:00-13:00 Нд – вихіднийТелефони
0 (800) 330 370 (050) 315 37 37Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Підписатись
Останні новини та події© Всі права захищені 2024. WINETIME Мы продаем алкоголь только совершеннолетним .
Сайт розроблений дизайн студією VIS-A-VIS