Історія брендів: Dr. Heidemanns-Bergweiler Купити / Новости - интернет магазин WINETIME, Киев
Кошик порожній
Додання товару в кошик

Історія брендів: Dr. Heidemanns-Bergweiler

09.11.2020

Бренд: Dr. Heidemanns-Bergweiler

Країна: Німеччина

Dr. Heidemanns-Bergweiler - це один з найвідоміших виробників вина Мозеля. Має репутацію виробника виключно преміальних марок рислінгу.

Родинний дім, офіс та льохи Dr. Heidemanns-Bergweiler знаходяться в Бернкастель недалеко від знаменитого фонтану Doctor Fountain, розташованого на березі річки Мозель.

Перші власники маєтку - сім'ї Бергвайлер і Пройм з Велена - почали займатися вирощуванням винограду на початку XVI століття, а в кінці XIX ст. маєток перейшов в руки Захарія Бергвайлера - дуже шанованої людини в регіоні. Зараз управління знаходиться під контролем його правнука доктора Стефана Паулі.

Виноробні належить 15 виноградників. Після збору врожаю ферментація проходить окремо в невеликих резервуарах з нержавіючої сталі при контрольованій температурі, і тільки після цього деякі виноматеріали купажують.

Ретельний догляд за цими виноградниками в поєднанні з навмисно низькою врожайністю і ретельним відбором вручну, служать гарантією створення виняткових вин і їх індивідуального і неповторного характеру. Таким чином, найбільш важливим активом виноробного господарства Dr. Pauly-Bergweiler є його виноградники.

Наша колекція вин Рислінг дуже різноманітна. У більшості вінтажних років у нас є всі сорти, які можна знайти в хорошій винній карті, від соковитого, насиченого столового вина до вина високої якості і далі до вершково-солодких сухих ягід.

В останні роки до Sekt спостерігається сплеск інтересу, оскільки все більше і більше провідних виробників додають трохи Sekt в свій портфель для задоволення національного попиту. Останнім часом міжнародний попит стрімко зростає.

Sekt існує вже досить давно. Фактично, він майже такий же старий, як саме шампанське. Завдяки тісним зв'язкам між шампанським і Німеччиною в той час, виробництво Sekt всерйоз почалося на початку 19 століття. Більшість нинішніх гучних імен в індустрії Sekt вже були активні до середини 19 століття. Також в цей період в Мозелі з'явилися перші виноробні Sekt.

Наскільки хороший сьогодні Sekt?

Кислотність Ріслінга робить Sekt смачним і часто прекрасно збалансованим.

Більшість якісних Sekt (особливо ті, що зроблені з Ріслінгу) мають хороший потенціал навіть після зняття осаду.

Більшість з Sekt мають досить «чесну» вартість, що не може не тішити прихильників ігристої класики.

 

Dr.Heidemanns-Bergweiler Riesling Brut Sekt - це кюве, приготоване з гордості німецького виноробства, а саме з винограду Рислінг добірної якості. Sekt зроблений так само, як Champage традиційним методом (вторинне бродіння проходить в пляшках).

Це прекрасне, елегантне ігристе вино має дивовижно освіжаючу кислотність і смак свіжих фруктів. Сухе, цитрусове, квіткове, мінеральне, легке. Більш сухіше ніж інші секти, він досить освіжаючий. Цитрусові аромати доповнюються Мозельською мінеральною і легкою нотою підсмаженого хлібного тосту. Відмінна альтернатива шампанському.

Це ігристе вино можна пити як аперитив або з азіатською кухнею.

 

 

Статті по темі