257 грн
До бесплатной доставки вам осталось : 1000 грн.
Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Історя брендів: Father’s winery13.11.2020Бренд - Father’s winery Країна - Україна «Вино для всіх - як для себе!» Ще кілька років тому неможливо було собі уявити, що на Тернопільщині (с.Гусятин) хтось буде займатися виноробством і тим більше не могли подумати, що при цьому у них вийде щось путнє. Father's Wine ( "татове вино") - це історія про сімейні цінності. Історія про те, як діти і дружина продовжують справу батька. Справа, яка починалася як хобі, а зараз для сім'ї стало сенсом життя. Для створення вин сім'я залучила відомих в Україні енологів-консультантів - Марію Скорченко і Аліну Тенетка. Результат не може не радувати. І тепер ми можемо сміливо стверджувати, що в Україні є класні вина! Після 8 років великої роботи Володимир Буячок несподівано покинув наш світ, залишивши після себе велику спадщину - виноробню. З повною віддачею сім'я засновника зайнялася бізнесом, наділивши компанію символічною назвою: «Fathers wine». Історія виноробні «Father's Wine» почалася з висадки винограду на території виробництва меблів з метою озеленення, а продовжилося стрімким розвитком - висадкою винограду, новими виробничими площами. Власники виноробні сім'я Буячок заснували спільне виноробне господарство в 2006 році. На даний момент, основним виноробом є Віктор Кондрат. Мають ліцензію на виробництво алкогольних напоїв. У 2020 році було закуплено нове більш потужне обладнання італійського виробництва, і планується розширення виробничих площ і будівництво дегустаційного залу. Площа посадки виноградників 5 га. Грунти: чорнозем, суглинки. Обсяг виробництва - 12 тис. пляшок на рік. Для виробництва використовують ємності з нержавіючої сталі. Витримка вина відбувається в дубових бочках українського виробництва OLPOL і французького дуба. Експериментують з різними сортами винограду. Білі сорти винограду: Йоханітер, Соляріс, Мускаріс, Геліос, Дублянський. Червоні сорти винограду: Каберне Кортис, Регент, Піно Тін, Леон-Мійо, Чорна Перлина, ПГ-116 (автохтонний сорт) і ін. Для виробництва червоного вина з високими показниками винороби закуповують частину винограду червоних сортів в Одеській області. Зокрема Мерло, Каберне, Одеський Чорний. Компанія приділила велику увагу етикеткам. Задумка брендингу полягала в тому, щоб дати кожній пляшці «гаражного» вина душу свого засновника. Для цього дизайнери (R Agency) створили графічну ілюзію, де на перший погляд розрізнені елементи виробництва сплітаються в єдиний графічний ансамбль, який утворює особа. У ньому поєднується простота, історія наступності поколінь, зв'язок зі стихіями, процесом виноробства і сімейними традиціями. Це можна побачити в новому логотипі, на етикетках і навіть в назвах вин: Біле Коло, Червоний Квадрат і Рожевий трикутник ... Оксана Буячок, засновниця Fathers Wine, розповідає, що вони називають себе сімейною виноробнею не для того, щоб їх сприймали більш "крафтовою". А що, це реально сімейна справа і для них ключовими є сімейні цінності.
|
Режим роботи
Пн-Пт 9:00-18:00 Сб 10:00-13:00 Нд – вихіднийТелефони
0 (800) 330 370 (050) 315 37 37Залиште свій номер телефону, і ми зателефонуємо Вам через кілька хвилин!
Підписатись
Останні новини та події© Всі права захищені 2024. WINETIME Мы продаем алкоголь только совершеннолетним .
Сайт розроблений дизайн студією VIS-A-VIS