Історія брендів: Finca Bacara Купити / Новости - интернет магазин WINETIME, Киев
Кошик порожній
Додання товару в кошик

Історія брендів: Finca Bacara

01.06.2020

Бренд – Finca Bacara

Країна – Іспанія

Факти – Finca Bacara — іспанська виноробна компанія, яка знаходиться в регіоні Хумілья. Її землі розташовані на родючих ґрунтах. Сприятливий клімат регіону із середньорічною температурою +16 С сприяє рівномірному дозріванню ягід. Виноградники розташовані на висоті 900 метрів над рівнем моря. У господарстві прагнуть вирощувати урожай з мінімальним впливом на грунт. Пропоновані компанією білі і червоні вина відрізняються не тільки яскравим смаком, але і незвичайним дизайном етикеток на пляшках. Над їх оформленням працюють відомі креативні дизайнери.

 

Finca Bacara Yeya 2018

Опис – Біле сухе вино "Yeya" виготовлено з винограду сортів Москатель і Шардоне, вирощеного в регіоні Хумілья. Назва вина походить від імені богині океану, яка в своїй досконалості втілила дві іпостасі: чуттєвість, притаманну Шардоне, і солодкість, яка відрізняє Москатель. Зображення іспанської богині океану відображено на етикетці.

Свіжий і складний аромат вина розкривається багатими вершковими нюансами, експресивними нотами стиглих білих фруктів, м'якими відтінками квіткового меду, цитрусових і тропічних фруктів.

Вино має гладкий, свіжий, дуже стійкий фруктовий смак з ідеальною структурою і балансом. Відмінно інтегрована кислотність веде до елегантного післясмаку, наповненого стиглих фруктів, зігрітих середземноморським сонцем. Складе гармонійну пару з морепродуктами, рибою, білим м'ясом, пастою, стравами з рису, холодними м'ясними закусками.

 

«Finca Bacara 3015» 2018

Опис – "3015" Monastrell — червоне сухе вино, яке приваблює приємним смаком з ягідними нотками. Його виробляють з винограду сорту Монастрель, який вирощують на родючих землях іспанського регіону Хумілья, на екологічно чистих сертифікованих виноградниках. Вино спонукає задуматися про крихкість і беззахисність природи, яку ми повинні цінувати. Після ручного збору врожаю і сортування настає традиційний процес ферментації. Потім вино витримують протягом двох місяців в бочках з американського дуба, після чого розливають по пляшках.

В ароматі вина переважають тони стиглих фруктів і відтінки ожини.

Смак вина живий, соковитий, Питке, дуже добре структуроване і збалансоване, з сильними танінами, гармонійної кислотністю і типовими сортовими нотами стиглих фруктів. Складе ідеальну пару свіжоприготованому стейку, тушкованій яловичині.

 

Finca Bacara Taba 2016

Опис – Етикетка вина "Taba" відразу приковує погляд. На ній зображений скелет якогось ссавця. Що хотів сказати виробник? Вино закликає бути самим собою, оскільки даний "Я" визначає, стимулює і підтримує людину більше, ніж фізичний скелет. Тільки будучи собою, ми можемо взяти долю у свої руки і направляти свій шлях. Вино виготовлено з винограду сорту Монастрель, вирощеного в регіоні Хумілья. Урожай збирається вручну. Ягоди упорядковано двічі: безпосередньо на винограднику, відразу на лозі, і на сортувальному столі виноробні. Ферментації врожаю з різних ділянок проводяться окремо, в залежності від типу грунту і ступеня стиглості ягід. Виноград дбайливо подрібнюється або залишається цілим. Вибір способу первинної обробки визначається характеристиками винограду. Ферментація протікає при контрольованій температурі 20-24 C, що допомагає зберегти багатство аромату сорта Монастрель. Потім проводиться малолактична ферментація в дерев'яних чанах. Дозріває вино в бочках з американського дуба протягом року.

Чистий, насичений аромат вина наповнений нотами стиглої ожини і вишні в лікері, підкресленими відтінками спецій, бальзаміко, шкіри і чорної лакриці. Смак вина елегантний, добре структурований, збалансований і експресивний. Відмінно інтегрована освіжаюча кислотність доповнюється м'якою, бархатистою текстурою і гармонійними стиглими танинами. Післясмак стійкий, насичений.

Вино рекомендується поєднувати з дичиною, смаженим червоним м'ясом, рагу з пряними травами, витриманими сирами, гаспаччо і іберійською ковбасою.

 

Finca Bacara Crazy Grapes 2018

Опис "Crazy Grapes" Monastrell, Jumilla DOP — червоне сухе вино, створене з винограду сорту Монастрель. Етикетка вина розповідає про початок циклу життя і Матері-природи, яка вирішує повстати проти людини і відновити природний баланс. Збір врожаю проводиться вручну і механічно. Ферментація з подальшою мацерацією проводиться в резервуарах з нержавіючої сталі при контрольованій температурі 24-26 °С і триває 15-25 днів. Витримується вино 3 місяці в бочках з американського дуба.  

Вино демонструє елегантний аромат, витканий з нот стиглих ягід, спецій і бальзамних нюансів. Смак вина м'який, збалансований з гладкою текстурою, фруктовими відтінками і довгим післясмаком. Вино складе гідну пару стравам з червоного м'яса і холодних закусок, а також підійде до жаркого, рагу і витриманих сирів.

 

Finca Bacara Wine is Hi 2015

Опис – "Hi" Monastrell, Jumilla DOP — містичне вино з унікальною термо-етикеткою! Непримітне на перший погляд оформлення етикетки (однотонний чорний колір) приховує справжнє диво. Щоб прочитати напис на етикетці, її необхідно нагріти теплотою рук або іншим способом. Після нагрівання на етикетці проступлять знаки і символи спіритичної дошки Куіджа. Розкрийте таємницю етикетки, доторкніться до містики! Збір врожаю сорту Монастрель проводиться вручну, на виноробні ягоди піддаються дводенному зберіганню при температурі 4 °С з подальшою мацерацією. Ферментація сусла проходить при температурі 10-26 °С. Малолактична ферментація проводиться в барріках. Витримується вино в бочках з американського дуба. Ідея етикетки - «Кажуть, що все в житті має невідому приховану частину, яка викликає цікавість і яку мало хто наважується досліджувати».

Багатогранний, насичений аромат вина розкривається відтінками стиглих чорних фруктів, прянощів, диму, копченостей, мінералів і бальзамико. Смак вина повнотілий з запашними, яскравими тонами темної вишні та ожини, нотками шоколаду, спецій і трав, м'якими і солодкуватими танінами. Післясмак тривалий, гармонійний. Рекомендується подавати до вишуканих страв, дичини, м'ясних страв, таким як печеня або ростбіф, до ароматних сирів - Грюйєр, Комте.

 

Статті по темі